Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Thunderobot Shadow Wing juhtmevaba peakomplekt HL504 (valge)

Thunderobot Shadow Wing juhtmevaba peakomplekt HL504 (valge)
Laos
  • 42.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 14.33 €
Kaubamärgid Thunderobot
Kauba ID: 1676449
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Thunderobot Shadow Wing HL504 kõrvaklapid (valged)

Thunderobot Shadow Wing HL504 on erakordsed elegantse valge värviga kõrvaklapid. Need paistavad silma võimalusega ühendada samaaegselt kahe seadmega, muljetavaldavalt väikese 40 ms latentsusega ning töörežiimide – juhtmevaba ja juhtmega – mitmekülgsusega. Lisaks tagavad need tänu mürasummutusfunktsioonile selged ja häireteta ühendused. Stiilne viimistlus ja võimsad 40 mm läbimõõduga kõlarid lõpetavad terviku, luues toote, mis rahuldab ka kõige nõudlikumaid kasutajaid.

Samaaegne ühendus

Thunderobot Shadow Wing HL504 kõrvaklapid on uskumatult mitmekülgsed. Kuna kõrvaklapid on võimalik ühendada korraga kahe seadmega, sobivad need suurepäraselt igapäevaseks kasutamiseks.

Minimaalne latentsusaeg

Tänu hämmastavalt madalale 40 ms latentsusele tagavad Thunderobot HL504 kõrvaklapid kristallselge heli reaalajas. See muudab need sobilikuks mitte ainult muusika kuulamiseks, vaid ka mängimiseks või filmide vaatamiseks.

Rakenduste mitmekülgsus

Kas sa armastad vabadust, kuid ei taha otsustavatel hetkedel kaabli töökindlusest loobuda? Thunderobot Shadow Wing HL504 on vastus teie vajadustele. Kõrvaklappe saab kasutada nii juhtmevabalt kui ka kaabliga, kohandades oma elustiili.

Müra vähendamine kõnede ajal

Side on võtmetähtsusega, mistõttu on Thunderobot HL504 varustatud kõnede ajal müra vähendamise tehnoloogiaga. Telefonivestlused muutuvad selgemaks ja teie sõnad jõuavad vestluskaaslaseni ilma häireteta, olenemata ümbritsevast.

Huvitavad detailid

Mitte ainult tehnoloogia, vaid ka disain on tipptasemel. Valge viimistlus koos 40 mm läbimõõduga kõlaritega muudab Thunderobot Shadow Wing HL504 uskumatult stiilseks. Thunderoboti kaubamärk pöörab tähelepanu igale, isegi väikseimale detailile, pakkudes toodet, mis on ühtaegu funktsionaalne ja elegantne.

Tehnilised andmed

Bränd Thunderobot
Mudel HL504
Värv Valge
Kõlari suurus 40 mm
Latentsus 40 ms
Omadused
Traadita sagedusala valge

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles