Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Thunderobot KG3089R juhtmega mehaaniline klaviatuur, punane lüliti (must)

Thunderobot KG3089R juhtmega mehaaniline klaviatuur, punane lüliti (must)
Laos
  • 31.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 10.66 €
Kaubamärgid Thunderobot
Kauba ID: 1676451
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Thunderobot KG3089R mehaaniline klaviatuur, punane lüliti (must)

Avastage Thunderobot KG3089R mehaanilise klaviatuuriga mängimise uus mõõde! Varustatud 89 täpse numbriklahvistikuga klahviga, pakub see mitte ainult mugavust, vaid ka esteetikat 20 valgusefekti ja kolme kohandatud taustvalgustuse režiimiga. Kindlustage oma mängimist või töötamist süsteemi klahvilukuga ja nõgusad klahvid tagavad, et teie sõrmed püsivad alati paigal. Veelgi enam, 50 miljoni klõpsu eluiga tagab, et Thunderobot KG3089R on teie ustav kaaslane aastateks.

Põhjalik võtmekujundus

Nõudlikele kasutajatele mõeldud Thunderobot KG3089R mehaaniline klaviatuur pakub 89 täpselt valmistatud klahvi koos numbriklahvistikuga. Selle tulemusena muutuvad isegi kõige keerukamad ülesanded lihtsaks ja mugavaks. Klanitud must disain on oluline ka mängijatele ja professionaalidele, lisades elegantsi igale tööjaamale.

Taustvalgustus teie maitse järgi

KG3089R pole mitte ainult funktsionaalne, vaid ka visuaalselt atraktiivne. Sellel on kolm kohandatud taustvalgustuse režiimi ja koguni 20 huvitavat valgusefekti. Klahvikombinatsiooniga FN+F9 saate valgusefekti koheselt muuta ning FN+ESC võimaldab lülituda kohandatud režiimidele, pakkudes veelgi rohkem kohandamisvõimalusi.

Turvalisus mängu ajal

Kas olete kunagi mängu või olulise töö ajal kogemata süsteemiklahvi vajutanud? KG3089R-l on lahendus. FN+WIN kombinatsioon lukustab kohe süsteemiklahvi, tagades, et teie mäng või töö sujub sujuvalt, säästes teie aega ja pettumust.

Ergonoomika igas detailis

KG3089R klaviatuuri klahvid on loodud pikki kasutusseansse silmas pidades. Nende nõgus struktuur tagab, et kasutaja sõrmed ei libise, tagades täpsuse ja mugavuse kirjutamise või mängimise ajal.

Enneolematu vastupidavus

Huvitav, kui kaua selline toode vastu peab? Thunderobot KG3089R kavandati vastupidavust silmas pidades. Selle lülitite hinnanguline eluiga on 50 miljonit klõpsu, mis tähendab, et klaviatuur teenib teid palju aastaid. Valides Thunderobot KG3089R klaviatuuri, investeerite kvaliteeti, mugavusse ja pikaealisusesse. Selle funktsioonid ja kohandamisvõimalused rahuldavad ka kõige nõudlikumaid kasutajaid.

Tehnilised andmed

Bränd Thunderobot
Mudel KG3089R
Värv Must
Võtmete arv 89
Kaabli pikkus 1,5 m
Kaal 655 g
Mõõtmed 359 x 131 x 41 mm
Omadused
Traadita sagedusala roheline

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles