Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Thunderobot BT mängupult G50 (must)

  • 39.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 13.33 €
Kaubamärgid Thunderobot
Kauba ID: 1676447
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Juhtmeta kontroller / Thunderobot G50 mängupult (must)

Kas olete valmis hämmastavaks mängukogemuseks? Thunderobot G50 mängupult kasutab Raytheoni integraallülitust, mis optimeerib selle jõudlust, võimaldades teil sujuvalt vallutada uusi tasemeid ja avastada mängumaailma avastamata nurki! G50-l on kaks sõltumatut mootorit, mis vastutavad vibratsiooni eest, muutes mängusisesed sündmused veelgi realistlikumaks, üllatavamaks ja šokeerivamaks. Valige oma eesmärkide saavutamiseks kolme erineva režiimi vahel! Kontrolleri käepidemetel on laseriga söövitatud tekstuur, mis takistab libisemist ja on higikindlad. Tahad silma paista? Ülemised küljepaneelid on vahetatavad – erinevate Thunderoboti ülekatetega saad oma mängupuldile iseloomu lisada! Kas mängite telefonis või Nintendo Switchis? Siit saate teada, miks G50 on ideaalne valik.

Bluetooth 5.0

Kas olete kunagi kogenud tunnet, et teete põiklemist üheaegselt nii mängus kui ka päriselus? Traadita ühendusega saate kogeda kogu põnevust ilma piiranguteta. Tõstke võidukalt oma mängupulti Bluetooth 5.0 abil, mis võimaldab teil luua ühenduse konsoolide, telefonide ja isegi arvutitega! Latentsusaeg on võrreldav juhtmega kontrolleritega, tagades suurepärase sünkroonimise mängu ja kontrolleri vahel.

3 Töörežiimid

Thunderobot G50 annab teile võimaluse kasutada kolme erinevat režiimi. Esimene on standardrežiim, mille tunneb ära juhtkangi ümber oleva sinise ringi järgi. Teine on TURBO-režiim, mis võimaldab teil pidevalt pildistada ilma nuppu korduvalt vajutamata, pikendades sellega mängupuldi eluiga. Selles režiimis süttib ring punaselt. Programmeerija režiim, mida tähistab roosa ääris, võimaldab teil kohandada nuppe vastavalt oma eelistustele, muutes mängupuldi kasutamise veelgi loomulikumaks.

Kvaliteetne ehitus

Mängupuldi loomisel on pööratud tähelepanu detailidele ja kasutatud kvaliteetseid materjale, et tagada teie nauding võimalikult kaua. Vastupidav plastik erinevate tekstuuride, kummeeritud ja valgustatud elementidega muudab kontrolleri silmapaistvaks minimalistliku elegantsiga, säilitades samal ajal huvitavad aktsendid. Ergonoomiline disain tagab mugava haarde, võimaldades teil mängida ilma ebamugavustundeta.

Nupud ja juhtkangid

Juhtkangidel on kummeeritud tekstuurpind, mis takistab pöialde libisemist. Nende töö on sujuv, õige reageerimisvõimega, nagu kaitserauad ja päästikud. Mängupult sisaldab D-padi, ABXY nuppe, samuti HOME, TURBO, MODE, BACK ja start nuppe. Lisaks on tagavalgustuse heleduse ja vibratsiooni intensiivsuse reguleerimiseks 4 nuppu tagaküljel ja 2 allosas.

Tehnilised andmed

Bränd Thunderobot
Mudel G50
Värv Must
Bluetoothi versioon 5.0
Ühilduvus Nintendo Switch, iOS, Android, PC, Smart TV, konsoolid
Omadused
Traadita sagedusala must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles