Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Thunderobot BT mängupult G30 (must)

  • 25.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 8.66 €
Kaubamärgid Thunderobot
Kauba ID: 1676450
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Thunderobot G30 kontroller / mängupult

G30 kontroller ühendab funktsionaalsuse elegantsiga. Selle kummeeritud tekstuuriga kattega juhtkang tagab kindla haarde, töötades sujuvalt kooskõlas kaitseraudade ja päästikutega. Rikkaliku varustusega sellel pole mitte ainult standardseid nuppe, vaid ka lisafunktsioone, nagu HOME, TURBO ja MODE, mis võimaldavad teil reguleerida taustvalgustuse heledust ja vibratsiooni intensiivsust. Pakkudes sujuvat ühilduvust erinevate seadmetega, alates konsoolidest kuni arvutiteni, on see kohe karbist välja võttes töövalmis, säästes teie aega konfigureerimisel. Ergonoomiline disain ja kasutatud kvaliteetsed materjalid muudavad selle mitte ainult vastupidavaks, vaid ka mugavaks kasutamiseks, pakkudes täiuslikku segu esteetikast ja funktsionaalsusest.

Arvukad nupud

Juhtkangid on viimistletud kummeeritud tekstuurkattega, et vältida pöidla libisemist. Need töötavad sujuvalt ja õige jõuga, nagu kaitserauad ja päästikud. Padil on D-padi, ABXY nupud ja lisanupud: HOME, TURBO, MODE, BACK ja START. Tagaküljel on meil 4 nuppu ja all esiküljel kaks nuppu, mis võimaldavad reguleerida taustvalgustuse heledust ja vibratsiooni intensiivsust.

Ühilduvus

Padi ühildub paljude seadmetega, sealhulgas statsionaarsete ja kaasaskantavate konsoolide, arvutite ja sülearvutitega. Seadeid pole vaja konfigureerida; kontroller on mängimiseks valmis niipea, kui see on ühendatud. Tänu juhtmega ühendusele pole viivitust.

Ergonoomiline disain

Padja on hoolikalt disainitud, keskendudes kasutatud materjalide kvaliteedile ja ergonoomilisele konstruktsioonile, et teenida teid pikka aega. Kombinatsioon vastupidavast plastikust, kummist osadest ja valgustatud elementidest annab kontrollerile minimalistliku elegantsi koos huvitavate visuaalsete detailidega. G30 konstruktsioon on ergonoomiline, tagades mugavuse mängu ajal ega tekita kätes ebamugavust.

Tehnilised andmed

Bränd Thunderobot
Mudel G30
Värv Hall
Kaabli pikkus 2 m
Liides USB-C
Omadused
Traadita sagedusala must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles