Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Thunderobot BT mängupult G25 (valge)

  • 31.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 10.66 €
Kaubamärgid Thunderobot
Kauba ID: 1713575
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Juhtmeta kontroller / mängupult Thunderobot G25 (valge)

Thunderobot G25 on juhtmevaba kontroller, millega kasutaja saab mugavalt juhtida mängusiseseid sündmusi mugavast kuni 10m kauguselt. Seade pakub juhtmevaba ühenduvust läbi Bluetoothi, Bluetooth-vastuvõtja, aga ka juhtmega ühendust (kaabel on komplektis). Sellel on mitmeid eeliseid – üks neist on nupp TURBO, mis võimaldab ühe vajutusega käivitada mitmeid toiminguid, nt lööke, aidates mängijal saavutada suuremat tulemust. Teiseks eeliseks on võimalus vahetada vasaku juhtkangi ja D-padi nuppude funktsioone, võimaldades mängijal neid kohandada vastavalt individuaalsetele eelistustele, samuti reguleerida kontrolleri vibratsiooni intensiivsust või juhtkangide asetust. mõned eelised.

Ohutus laadimise ajal

Thunderobot G25 on varustatud Raytheoni väljatöötatud tehnoloogiaga, tagades kasutaja ohutuse seadme kasutamise ajal. Kui aku temperatuur jõuab üle 45 ℃ või alla -10 ℃, lõpetab seade laadimise. See funktsioon on eriti oluline, kuna paljud inimesed ühendavad seadme ööseks laadimiseks, kui nad magama lähevad, nii et see tehnoloogia kaitseb neid ajal, mil nad ei saa seadme seisukorda jälgida.

Ergonoomiline disain ja stiilne välimus

Kontrolleril on matt pind, sinised heledad aktsendid ja mustad klahvid eri värvi tähtedega ning mustad juhtkangid, millel on nii matt kui ka läikiv pind. Kasutatud materjalid tagavad, et seade mahub kindlalt mängija kätesse isegi dünaamilise mängu ajal, näib samas esteetiline, sobides paljude kasutajate maitsega.

Kolm ühenduvusrežiimi

Tänu juhtmevabale ühenduvusele saab sellega ühenduse luua konsoolide, sülearvutite, nutitelerite ja muuga. Kontroller töötab ka Bluetooth-vastuvõtja ja juhtmega (kaabel on komplektis), pakkudes kasutajale mitmekülgset seadet, mis laseb tal mängida nii, nagu talle kõige rohkem meeldib.

Positsioneerimine

Juhtkangi keskpunktist kõrvalekaldumise reguleerimine on üks funktsioone, mida innukad mängijad hindavad. Kasutaja saab valida, kui palju juhtkangi keskpunktist kõrvale kaldub. See on abiks sihtimisel ja kiirendamisel.

Vibratsiooni intensiivsus

Thunderobot G25 võimaldab reguleerida vibratsiooni intensiivsust tasemel 0%, 30%, 70% ja 100%. See funktsioon on ülioluline näiteks äkiliste ootamatute mängujuhtumite ajal, mille eesmärk on mängijat šokeerida – kontrolleri vibratsioon suurendab mängukogemust, muutes mängu veelgi tõelisemaks.

Paki sisu

Kontroller x 1

Bluetoothi vastuvõtja x 1

Manuaal x 1

Kaabel x 1

Bränd Thunderobot
Mudel G25
Värv Valge
Aku mahutavus 450 mAh
Laadimisaeg 3h
Tööaeg 15h
Kaal 193 g
Töökaugus 10 m
Omadused
Traadita sagedusala must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles