Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Thunderobot BT mängupult G20 (must)

Thunderobot BT mängupult G20 (must)
Laos
  • 25.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 8.66 €
Kaubamärgid Thunderobot
Kauba ID: 1713573
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Juhtmeta kontroller / mängupult Thunderobot G20 (must)

G20 kontrolleri mudel ühendab endas arvukalt funktsioone erakordse disainiga. Selle kummeeritud tekstuuriga viimistlusega juhtkangid tagavad kindla haarde, samas kui TURBO nupp võimaldab valitud toimingut korduvalt sooritada. See on varustatud D-padi nuppude, ABXY nuppude ja lisafunktsioonidega, nagu HOME, TURBO, START ja SELECT, ning võimaldab reguleerida vibratsiooni intensiivsust ja juhtkangi kaldekaugust. Probleemideta ühilduvus erinevate seadmetega – alates konsoolidest, Android TV Boxi, Steami ja arvutite ja sülearvutiteni – tähendab, et see on mängimiseks valmis kohe, kui see on ühendatud. Kasutajamugavuse eest hoolitsev G20 on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, mis ühendab vastupidavuse elegantsete detailidega, nagu sinised helendavad elemendid. Ergonoomiline disain tagab mängunaudingu ja ei tekita ebamugavust isegi pikkade seansside ajal.

Nupud

Juhtkangidel on kummist tekstuurne viimistlus, mis ei lase pöialdel libiseda. Need reageerivad tõhusalt ja täpselt, nagu kaitserauad ja päästikud. Kontroller on varustatud D-pad nuppude ja ABXY nuppudega ning lisaelementidega: HOME, TURBO, START ja SELECT. TURBO nupp võimaldab toimingut mitu korda korrata. G20 võimaldab valida vibratsiooni intensiivsust tasemel 0%, 30%, 70%, 100%. Samuti saate reguleerida juhtkangi ja valida nende kaldekaugust keskelt lühendades või pikendades, samuti saate vahetada vasaku juhtkangi ja D-padi funktsioone.

Kõrge ühilduvus

Kontroller töötab paljude seadmetega, sealhulgas statsionaarsed konsoolid, kaasaskantavad seadmed, Android TV Box, Steam, arvutid ja sülearvutid. Pärast ühendamist on see kohe mängu alustamiseks valmis, ilma et oleks vaja mingeid seadistusi.

Ergonoomika ja kvaliteet

Kontrolleri disainimisel on pööratud tähelepanu detailidele, rõhutades materjali kvaliteeti ja ergonoomikat. Vastupidav plast koos kummi ja hõõguvate elementidega annab sellele peene, kuid peene välimuse. G20 mudel tagab mugavuse mängimise ajal ja välistab käte ebamugavustunde. Patja iseloomustab minimalistlik välimus ja elegants, mis on saavutatud mattide, läikivate ja siniste helendavate elementidega.

Paki sisu

Kontroller x 1

Manuaal x 1

Kaabel x 1


Bränd Thunderobot
Mudel G20
Värv Must
Mõõtmed 155 x 103 x 65 mm
Kaal 183 g
Kaabli pikkus 2 m
Omadused
Traadita sagedusala must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles