Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Thrustmaster SimTask FarmStick, multifunktsionaalne juhtkang põllumajanduse jaoks

  • 121.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 40.66 €
Kaubamärgid Thrustmaster
Kauba ID: 1760544
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
SimTask FarmStick on põllumajanduse ja raskete masinate juhtimiseks loodud juhtkang, mis on välja töötatud Thrustmasteri lennusimulatsiooni oskusteabe põhjal. Selle kolme suunateljega, sealhulgas 2 HEART (HallEffect AccuRate Technology) magnetanduritega, saate täpselt juhtida kahveltõstukeid, kraanasid ja kõiki muid põllu- ja ehitusmasinaid. Plug & Play rakenduses Farming Simulator 22, multifunktsionaalne pulk ja 33 tegevusnuppu kaardistatakse automaatselt iga sõiduki juhtnuppudega, et oleks lihtne juurdepääs teie käeulatuses. Pulga disain on otseselt inspireeritud tippklassi moodsate traktorite ja põllumajandustehnika interjöörist, et tagada suurem sisseelamine ja realistlikkus. SimTask FarmStick ühildub arvutiga (Windows 11/10) ja sobib suurepäraselt SimTaski roolikomplektiga koos T128 või T248 võidusõidurattaga (kõik müüakse eraldi), et luua täisfunktsionaalne ja kaasahaarav juhikabiin.

JUHTIMISE RASKEMASINAID
SimTask FarmStick on juhtkang, mis on mõeldud "põllumajanduse" ja ehituse simuleerimiseks ning raskete masinate juhtimiseks. Juhtige kahveltõstukeid, tõstukeid, kraanasid või metsatehnikat ja sooritage mis tahes ülesandeid hõlpsalt tänu kolmele 16-bitisele suunateljele, sealhulgas kahele HEART (HallEffect AccuRate Technology) magnetandurile.

MULTIFUNKTSIONAALNE PUNG
7 nupu, 2 klahvlüliti, 1 minipulga ja 1 pöidlarattaga pulk on multifunktsionaalne seade, mis võimaldab teil juhtida igat tüüpi masinaid otse teie käeulatuses. Päästik võimaldab teil lülituda sõidu- ja töörežiimide vahel, et pöidlaga pääseda juurde kuuele lisatoimingule.

KÕIK-ÜHES JUHTPANEEL
"Joysticki baasil on 18 lisanuppu, mis on täielikult vastendatavad iga mängu või sõidukitüübi konkreetsete toimingute jaoks. "Combo" nupp võimaldab teil kahekordistada toimingute arvu, mida saab igale Farming Simulator 22 nupule vastendada.
Oma 33 nupu ja erinevat tüüpi juhtnuppudega on SimTask FarmStick nii juhtkang kui ka kõik-ühes juhtpaneel, mis võimaldab teil vabaneda hiire ja klaviatuuri kasutamisest.

ERGONOOMILINE DISAIN, INSPUNKTATSIOON PÄRIS PÕLLUMAJANDUSMASINAEST
Ergonoomiline, kahekäeline disain võimaldab hõlpsasti ligi pääseda põhifunktsioonidele mugava käsitsemisega – isegi pikkade seansside ajal. SimTask FarmStick oli otseselt inspireeritud kõrgekvaliteediliste kaasaegsete ja realistlike mõõtmetega traktorite ja põllumajandustehnika interjöörist.

PLUG & PLAY IN FARMING SIMULATOR 22
SimTask FarmStick ühildub arvutiga (Windows 11/10) ja Plug & Play programmis Farming Simulator 22 (mäng ei kuulu komplekti). Juhtnupud kaardistatakse automaatselt iga sõidukiga. Kõiki nuppe saab programmeerida vastavalt iga mängu vajadustele (ühilduvate mängude loend on saadaval Thrustmasteri tugiveebisaidil).

ÖKOSÜSTEEMIVALMIS
Kasutage SimTask FarmSticki koos võidusõidurattaga T128 või T248 ja SimTaski roolikomplektiga (kõik müügil eraldi), et saavutada täielik kontroll ja kaasahaarav kogemus, mis simuleerib juhikabiini põllumajandus- või ehitusmasinatest. SimTask FarmSticki saab kasutada ka eraldi või kahena tehnilisema masina, sealhulgas metsatehnika jaoks.Thrustmaster SimTask FarmStick, Multifunctional Joystick for Farming. Seadme tüüp: Joystick, Toetatud mänguplatvormid: PC, Mängujuhtimistehnoloogia: Analoog / Digitaalne. Ühenduvustehnoloogia: Juhtmega, Seadme liides: USB, USB-pistiku tüüp: USB Type-A. Toote värv: Hall, Ühilduvus: T128, T248, Farming Simulator 22. Toiteallikas: Kaabel. Toetatud Windowsi operatsioonisüsteemid: Windows 10, Windows 10 Education, Windows 10 Education x64, Windows 10 Enterprise, Windows 10...

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles