Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Thomson 32HA2S13W teler 81,3 cm (32 tolli) HD Smart TV Wi-Fi Valge

Thomson 32HA2S13W teler 81,3 cm (32 tolli) HD Smart TV Wi-Fi Valge
Pole laos
  • 253.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 84.66 €
Kaubamärgid Thomson
Kauba ID: 1875527
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Kogege nutikat meelelahutust kogu perele Thomsoni 32-tollise HD Smart TV-ga.

Android TV muudab teie teleri kasutuskogemuse veelgi mugavamaks: pääsete juurde 400 000+ filmile ja telesaatele erinevatest voogedastusteenustest, nutikas hääljuhtimine Google'i assistendiga, sisseehitatud Chromecast, et voogesitada filme, muusikat ja videoid ühilduvatest nutiseadmetest otse telerisse.

Elegantse raamita disainiga saate täielikult keskenduda ekraanil toimuvale tegevusele. Dolby Audio tehnoloogia loob dünaamilise helikogemuse. Sisseehitatud kolmekordne tuuner võimaldab vastuvõttu satelliitantenni, maapealse antenni või kaabli kaudu. Seega saate kõiki saadaolevaid kanaleid vastu võtta ilma täiendava riistvarata.

Ergonoomiline sujuva taustvalgustusega kaugjuhtimispult võimaldab teil kõigel silma peal hoida ka hämaras valguses. Saate kiiresti oma lemmikrakendusele juurde pääseda, kasutades nuppu LEMMIK. Integreeritud Google Assistant võimaldab teil telerit intuitiivselt häälkäsklustega juhtida. Otsige oma lemmikfilme, küsige oma meeleolu põhjal soovitusi või juhtige ühilduvaid nutiseadmeid – kõike seda mugavalt oma häälega.

RAAMITA DISAIN

Sukelduge tänu raamita disainile täielikult ekraanil kuvatavasse tegevusse. Täiustatud ekraani ja korpuse suhtega saate nautida laiemat vaateala. Lisaks sulandub kaasaegne elegantne disain sujuvalt teie eluruumi.

LÕPUTU MEELELAHUTUS

Android TV muudab teleri funktsioonide kasutamise lihtsamaks. Valige 400 000+ filmi ja saate hulgast erinevatest voogedastusteenustest. Paluge Google'il oma telerit juhtida, saada soovitusi selle kohta, mida vaadata, hämardada valgust ja teha muudki oma häälega. Kandke fotosid, videoid ja muusikat nutiseadmetest telerisse sisseehitatud Chromecastiga.


TAUSTVALGUS JA INTELLIKTNE HÄÄLEJUHTIMINE


Hoidke kontrolli isegi siis, kui tuled on tuhmid. Meie kaugjuhtimispuldid on hõlpsaks navigeerimiseks varustatud taustvalgustusega nuppudega.

Google'i assistent võimaldab teil lihtsalt oma häälega teleris navigeerida ja seda juhtida. Nautige sujuvat integreerimist oma nutikoduga ja muusika esitamise, filmide otsimise või rakenduste avamise võimalust – kõike seda mugavalt häälkäsklustega.Thomson 32HA2S13W. Ekraani diagonaal: 81,3 cm (32"), Ekraani eraldusvõime: 1366 x 768 pikslit, HD tüüp: HD, Ekraani tehnoloogia: LED, Ekraani kuju: lame. Nutiteler. Natiivne kuvasuhe: 16:9. Digitaalse signaali vormingu süsteem: DVB -C, DVB-S, DVB-S2, DVB-T, DVB-T2, Wi-Fi, Ethernet LAN

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles