Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Thermaltake Versa H26 Midi Tower must

  • 137.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 46 €
Kaubamärgid THERMALTAKE
Kauba ID: 1771417
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Algtaseme personaalarvutite ehitajatele ja mängijatele mõeldud Thermaltake Versa H26 Tempered Glass Edition Mid-Tower šassiil on vastupidav 4 mm paksune karastatud klaasist aken, suurepärane laiendatavus koos lihtsa kaablihalduse disainiga, AIO vedelikjahutusega ühilduv ja rohked ventilatsioonivõimalused. Toetades uusimat arvutiriistvara ja kõiki tipptasemel GPU-lahendusi, on Versa H26 TG hea valik neile, kes valivad eelarvesõbraliku arvutikorpuse, millel on hallatav raami suurus ja täiustatud funktsioonid.

4 mm paksune vasakpoolse karastatud klaasiga aknakujundus
4 mm paksune vasakpoolne karastatud klaaspaneel tagab akna vastupidavuse ja kuvab teie ehitust karge selgusega.

Mängijatele loodud
Suurendatud klaasaken võimaldab kasutajatel kuvada kõiki ehituse komponente, pakkudes otsevaadet sisemisele süsteemile. Võrgust esipaneel ja perforeeritud ülemine paneel ning kõrgendatud jalad allosas tagavad süsteemile tõhusa õhuvoolu.

Mugavad I/O pordid
Esipaneelil on kaks USB 3.0 andmeedastusporti koos kahe standardse USB 2.0 pordi ning HD-mikrofoni- ja peakomplekti pesadega, mis võimaldavad vajadusel otsest juurdepääsu.

Lihtne kaablihaldus
Juhtmete sassis probleem ei esine enam kaabli marsruudi vahega, kaablid peidetakse emaplaadi aluse taha, et tagada süsteemi ehitamise sujuvus ja parem õhuvool. Lisaks võimaldab eelmonteeritud toiteallika kate kasutada kogu korpuse põhjaosa kasutamata kaablite ümberkorraldamiseks.

Suurepärane riistvaratugi
Versa H26 TG toetab kuni ATX-i emaplaate, maksimaalselt 160 mm kõrgust torn-CPU jahutit ja kuni 310 mm pikkust topeltlaienduspesa VGA ilma esiventilaatorita. Peidetud draivipesadesse mahub korraga kuni viis 2,5-tollist või kolm 2,5-tollist ja kaks 3,5-tollist salvestusseadet.

Ühildub AIO vedelikjahutusega
Toetades igat tüüpi AIO vedelikjahutuslahendusi, on Versa H26 TG võimeline mahutama kuni 360 mm radiaatorit ette või ülaossa ja 120 mm radiaatorit taha.

Optimeeritud ventilatsioon
Standardvarustuses on 120 mm tagumine ventilaator koos valikulise kolme 120 mm sisselaskeventilaatoriga ning kolme 120 mm või kahe 140 mm väljatõmbeventilaatoriga, mis tagavad süsteemi tõhusa õhuvoolu. Thermaltake Versa H26. Kujutegur: Midi Tower, Tüüp: PC, Toote värv: Must. Toetatud esiventilaatorite läbimõõt: 120 mm, Paigaldatud tagumised ventilaatorid: 1x 120 mm, Toetatud tagumiste ventilaatorite läbimõõt: 120 mm. Toetatud HDD suurused: 2,5,3,5". Laius: 220 mm, Sügavus: 493 mm, Kõrgus: 464 mm. Karastatud klaaspaneeli paksus: 4 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles