Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Thermaltake The Tower 900 Full Tower must

  • 410.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 137 €
Kaubamärgid THERMALTAKE
Kauba ID: 1771409
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Koostöös Watermod France'iga disainitud The Tower 900 by Thermaltake esindab Thermaltake'i kirge uuenduste vastu, Watemod France'i vaimu ja meie visiooni laiendada šassii disaini, et entusiastid saaksid siseneda ESPORTSi modifitseerimiskultuuri uude ajastusse. Tower 900 on TT Thermaltake'i esmaklassiline valik, mis toetab vertikaalset paigalduskonstruktsiooni, kvaliteetseid 5 mm paksuseid karastatud klaaspaneele ja ületamatuid laiendamisvõimalusi massiivsete kohandatud vedelikjahutussüsteemide jaoks.

TT Premium
Et jätkata ettevõtte missiooni – pakkuda täiuslikku kasutuskogemust, töötas Thermaltake välja TT Premiumi, mille põhiolemus on kombineerida kõrgeima kvaliteediga tooteid uue logokujundusega. TT Premium on palju enamat kui lihtsalt kvaliteedi garantii. Nime taga on see kirg DIY, Modding ja Thermaltake soovist olla kõige uuenduslikum bränd arvutiriistvara turul. Kõrgetasemeliste personaalarvutite kasutajate nõudluse rahuldamiseks järgib TT Premium oma põhiväärtusi – suurepärane kvaliteet, ainulaadne disain, mitmekesised kombinatsioonid ja piiritu loovus, et pakkuda igale entusiastile suure jõudlusega arvutitoodet.

Tt LCS sertifitseeritud
Tt LCS Certified on Thermaltake'i eksklusiivne sertifikaat, mida kohaldatakse ainult toodetele, mis vastavad disaini- ja hardcore-entusiastide standarditele, mida tõeline LCS-šassii peab järgima. Tt LCS sertifikaat loodi selleks, et meie, Thermaltake, saaksime kõikidele elektrikasutajatele määrata, millist šassii on testitud äärmuslike vedelikjahutuskonfiguratsioonidega kõige paremini ühilduvana, et tagada parimate omaduste ja paigaldusega parim jõudlus.

Thermaltake'i ja Watermod France'i disainikoostöö
Koostöös Watermod France'iga peegeldab The Tower 900 kirge luua šassii disaini uus nurk. Inspireerides vertikaalse paigalduse kontseptsiooni, mis on ümbritsetud vastupidavast karastatud klaasist, laiendab The Tower 900 meie visiooni, et luua ESPORTSi modifitseerimiskultuuris uus ajastu kogu maailmas.

5 mm paksune karastatud klaasist aken suurepärase vaatega
Tower 900 pakub ülimat kogemust arvuti riistvara vaatamisel, viies esitluse järgmisele tasemele. See on Thermaltake korpuste kategoorias esimene tiheda raamiga šassii, kuid disainitud avatud vaatega. Suurte karastatud klaaspaneelide paksus on 5 mm ning need kaitsevad ja näitavad samaaegselt kõiki konstruktsiooni komponente. Tower 900 on ideaalne tasakaal funktsionaalsuse ja esteetika vahel!

Tere tulemast Showcase'i
Torni 900 kogu disain tutvustab selle süsteemi esitlust entusiastile, kes otsib sujuvamat esitlust. Erinevalt enamikust turul pakutavatest juhtudest kõrvaldab The Tower 900 probleemi GPU SAG-iga, mis võimaldab mitme GPU konfiguratsiooni vertikaalset paigaldamist E-ATX platvormile. Kambri kontseptsiooniga konstrueeritud suure võimsusega radiaatorite isolatsioon võimaldab täiendavat siseruumi, ilma et see piiraks maksimaalset jahutust. Võimaldab toetada kaheahelalisi vedelikjahutussüsteeme koos modulaarsete võimalustega, mis võimaldavad lõputuid konfiguratsioone. Võtke oma järgmise esitluse jaoks The Tower.

DMD – lahtivõetav modulaarne disain
Tower 900 võimaldab kasutajal süsteemi algusest peale vabalt üles ehitada antud moodulpaneelide, riiulite, kronsteinide ja eeldisainitud paigaldusmassiividega. Pole enam ligipääsmatuid kruvinurki ega lünki ning naudite demonteeritava moodulkonstruktsiooniga paigaldamist imelihtsalt.

Suurepärane laienemine
Torn 900, mis on loodud tipptasemel mängusüsteemide ühilduvuseks, toetab kuni standardse E-ATX-i emaplaate, maksimaalselt 260 mm kõrguseid torn-protsessorijahuteid ja vertikaalselt paigaldatud mitme GPU-ga konfiguratsioone, mille pikkus on kuni 400 mm. Lisaks võimaldab „1+6+2” modulaarne draivisahtli disain hõlpsasti paigaldada kuni ühe 5,25”, kuus 2,5”/3,5” (koos HDD puuriga) ja kaks 2,5” (HDD-salvega) salvestusseadet. Eemaldatavad ajamiseadmete nagid annavad kasutajatele palju paindlikkust, et saavutada maksimaalne siseruum, mis on vajalik maksimaalse jahutusvõime tagamiseks ja kaablite nõuetekohaseks haldamiseks, mis parandab korpuse üldist ventilatsiooni.

Võrratu jahutusvõime
Tower 900 suudab pakkuda suurepärast jahutustõhusust ja võimaldab kasutajatel ehitada äärmuslikke õhu/vedeliku jahutussüsteeme kõrgekvaliteediliste suurte graafikakaartidega, mida töödeldakse ise-tegemise/AIO vedelikjahutussüsteemide ja õhkjahutusseadmetega. Toetades kuni kahte 560 mm DIY vedelikjahutusradiaatorit või 360 mm AIO vedelikujahutit, said jahutusvõimalused just reaalseks. Kõige unikaalsemalt on korpuse parem ja vasak pool kujundatud erinevate radiaatorite kinnituspunktidega, et pakkuda DIY/AIO konfiguratsioonide ehitamisel õiget ruumi ja paigutust. Thermaltake The Tower 900. Vormitegur: täistorn, tüüp: arvuti, toote värv : Must. Toetatud külgventilaatorite läbimõõt: 120 140 mm, paigaldatud tagumised ventilaatorid: 2x 140 mm, tagaventilaatorite toetatud läbimõõt: 120 140 mm. Toetatud kõvaketta suurused: 2,5, 3,5". Laius: 423 mm, Sügavus: 483 mm, Kõrgus: 752 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles