Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Thermaltake The Tower 100 minitorn must

Thermaltake The Tower 100 minitorn must
Pole laos
  • 149.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 50 €
Kaubamärgid THERMALTAKE
Kauba ID: 1771442
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Tower 100 on vertikaalse disainiga mini-ITX šassii panoraamvaatega. Sellel on kaks eelinstallitud 120 mm standardventilaatorit ja kolm 4 mm karastatud klaasist akent ees, vasakul ja paremal küljel.

Tower 100 minišassii
The Tower 900 E-ATX Super Toweri šassii pärandi laiendamiseks mõeldud The Tower 100 Mini Chassis on The Toweri seeria uusim liige. Sellel on kolm 4 mm karastatud klaasist akent, mis tagavad vapustava vaate ja kaks eelinstallitud 120 mm standardventilaatorit peal ja taga väljalaske jaoks. See on The Tower 900 palju väiksem versioon, mille mõõtmed on 462,8 mm (kõrgus), 266 mm (laius), 266 mm (sügavus).

Kuigi see ei pruugi olla väikseim Mini-ITX šassii turul, on see väga võimekas, mis mahutab tipptasemel komponente nagu RTX 30 seeria graafikakaardid. Tower 100 minišassii on mõeldud kasutajatele, kelle töökohal või kodus on vähe ruumi, või neid, kes lihtsalt ei taha, et nende arvuti võtaks liiga palju ruumi. Pole tähtis, kas olete tavakasutajad, mängijad või sisuloojad jne, leiate selle ideaalseks ja saate selle paigutada peaaegu kõikjale oma toas.

TT Premium
Et jätkata ettevõtte missiooni – pakkuda täiuslikku kasutuskogemust, töötas Thermaltake välja TT Premiumi, mille põhiolemus on kombineerida kõrgeima kvaliteediga tooteid uue logokujundusega. TT Premium on palju enamat kui lihtsalt kvaliteedi garantii. Nime taga on see kirg DIY, Modding ja Thermaltake soovist olla kõige uuenduslikum bränd arvutiriistvara turul. Kõrgetasemeliste personaalarvutite kasutajate nõudluse rahuldamiseks järgib TT Premium oma põhiväärtusi – suurepärane kvaliteet, ainulaadne disain, mitmekesised kombinatsioonid ja piiritu loovus, et pakkuda igale entusiastile suure jõudlusega arvutitoodet.

Panoraamvaatega karastatud klaaspaneelid
The Tower 100 kolm 4 mm karastatud klaasist akent on tavalise akrüüliga võrreldes paksemad ja kriimustuskindlamad. See mitte ainult ei loo sisemiste komponentide kuvamiseks panoraamvaadet, vaid annab kasutajatele ka lihtsa ja kiire juurdepääsu pärast ülemise paneeli ja kolme karastatud klaasi akent eemaldamist.

Suurepärane tolmu filtreerimine
Tower 100 tagaküljel, sisemisel kahel küljel ja sisemisel alumisel kihil on hästi läbimõeldud eemaldamise magnetventilaatorifiltrid. Põhjas olevad eemaldatavad filtrid tagavad suurepärase tolmukaitse ja mustuse vähendamise, tagades tolmuvaba keskkonna.

Keeruline ruumikujundus
Keeruline ruumikujundus maksimeerib The Tower 100 mahutavuse arvutikomponentide toetamiseks ja aitab korrastada kaablihaldust.

Õhu sisse- ja väljalaskeava
Inimesed võivad muretseda mini-ITX šassii jahutusvõime pärast. Külma õhu sisselaskeavad ja kuuma õhu väljatõmbeavad on aga hästi arenenud, tagades, et sisetemperatuur püsib kogu aeg madal.

Riistvara tugi ja jahutuslahendus
Tower 100-l on hea riistvaratugi. See suudab toetada maksimaalselt 190 mm kõrgust protsessorijahutit, maksimaalselt 330 mm pikkust VGA-d, kuni 180 mm pikkust toiteallikat, kahte küljeklambriga 2,5” SSD-d ja kahte 2,5” või kahte 3,5” HDD-d. tagumine (ilma tagumise ventilaatorita). Kuigi The Tower 100 on mini-ITX korpus, on see siiski optimeeritud hea jahutuse tagamiseks. Korpuse peal ja taga on kaks eelinstallitud 120 mm standardventilaatorit termilise väljatõmbe jaoks. Lisaks saate PSU katte ülaossa panna ühe lisaventilaatori 120 mm või 140 mm ja ülaosale saab paigaldada 120 mm kõik-ühes protsessori jahuti põhiliseks vesijahutuseks.

Mugavad I/O-pordid
Kaks 3.0 USB ja üks USB 3.1 (Gen 2) C-tüüpi porti on paigutatud ülemisele paneelile, et võimaldada vajadusel otsejuurdepääsu.

DMD: lahtivõetav modulaarne disain
Eemaldage oma ümbris luudeni ja paigaldage meie mooduldisaini abil elemendid siis, kui neid vajate. Tower 100-l on modulaarsed paneelid, nagid, kronsteinid ja eelnevalt kavandatud kinnitusmassiivid. Pole enam ligipääsmatuid kruvinurki ega lünki, paigaldamine on meie Demonteeritava Modulaarse Disaini abil imelihtne. Thermaltake The Tower 100. Vormitegur: Minitorn, Tüüp: PC, Toote värv: Must. Toetatud toiteallika vormitegurid: PS2. Paigaldatud tagumised ventilaatorid: 1x 120 mm, tagaventilaatorite toetatud läbimõõt: 120 140 mm, paigaldatud ülemised ventilaatorid: 1x 120 mm. Toetatud kõvaketta suurused: 2,5, 3,5". Laius: 266 mm, Sügavus: 266 mm, Kõrgus: 462,8 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles