Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Thermaltake S500 TG Midi Tower must, läbipaistev

  • 189.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 63.33 €
Kaubamärgid THERMALTAKE
Kauba ID: 1771429
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
S500 TG Mid-tower korpusega on kaasas üks karastatud klaaspaneel vasakul, üks eelinstallitud 140 mm eesmine ventilaator ja üks 120 mm tagumine ventilaator, mis toetab kuni ATX-i emaplaate.

Thermaltake S500 karastatud klaasist väljaanne Mid Tower šassii
S500 Tempered Glass Edition keskmise torniga šassii ühendab keerukuse ja elegantsi ning kõik on ehitatud kaasaegse terasest korpuse konstruktsiooniga. S500 on valmistatud ühe karastatud klaasist küljepaneeliga. Kaks eelinstallitud standardventilaatorit, 140 mm ees ja 120 mm taga, et tagada suurepärane ventilatsioon. S500 TG sisaldab täielikku modulaarset disaini, vertikaalset radiaatori ja GPU kinnitust, patenteeritud Rotational PCI-E pesasid ja 200 mm ventilaatorite tuge. Paindlikkus on tipptasemel komponentide puhul piiramatu.

Hoiustamiseks on sellel korpusel neli draivisalve koos modulaarsete draiviriiulitega, mis pakuvad täiustatud salvestusmahtu ja suurepärast vedelikujahutuse laienemist. S500 TG sobib suurepäraselt kasutajatele, kes otsivad moodsat ja stiilset šassii.

TT Premium
Et jätkata ettevõtte missiooni – pakkuda täiuslikku kasutuskogemust, töötas Thermaltake välja TT Premiumi, mille põhiolemus on kombineerida kõrgeima kvaliteediga tooteid uue logokujundusega. TT Premium on palju enamat kui lihtsalt kvaliteedi garantii. Nime taga on see kirg DIY, Modding ja Thermaltake soovist olla kõige uuenduslikum bränd arvutiriistvara turul. Kõrgetasemeliste personaalarvutite kasutajate nõudluse rahuldamiseks järgib TT Premium oma põhiväärtusi – suurepärane kvaliteet, ainulaadne disain, mitmekesised kombinatsioonid ja piiritu loovus, et pakkuda igale entusiastile suure jõudlusega arvutitoodet.

Tt LCS sertifitseeritud
Tt LCS Certified on Thermaltake'i eksklusiivne sertifikaat, mida kohaldatakse ainult toodetele, mis vastavad disaini- ja hardcore-entusiastide standarditele, mida tõeline LCS-šassii peab järgima. Tt LCS sertifikaat loodi selleks, et meie, Thermaltake, saaksime kõikidele elektrikasutajatele määrata, millist šassii on testitud äärmuslike vedelikjahutuskonfiguratsioonidega kõige paremini ühilduvana, et tagada parimate omaduste ja paigaldusega parim jõudlus.

Stiilne terasdisain
Täismetallist ja klaasist konstruktsioon elegantse esipaneeli disainiga.

Sisseehitatud PSU kate ja tõusujoone GPU kronstein
Sisseehitatud ventileeritava disainiga toiteallika kate võib parandada õhuvoolu ja varjata need inetud kaablid. Integreeritud tõusutoru GPU tugiklamber mitte ainult ei takista graafikakaardi longust, vaid aitab vähendada emaplaadi PCI-E pesade kaalu.

Patenteeritud pöörleva PCI-E 8 pesaga disain
Patenteeritud Rotational PCI-E pesadega saate valida, kuidas soovite graafikakaarte vertikaalselt kuvada, mis aitab teil süsteemi jaoks paindlikku ruumi saada.

Karastatud klaasist aken
S500 TG küljel asuv 4 mm karastatud klaasist aken on ehitatud vastupidavamaks, kriimustuskindlamaks ja läbipaistvamaks, et teie riistvara paremini näha.

Suurepärane riistvara ja vedelikjahutuse tugi
S500 TG-l on suurepärane laiendatavus. See suudab toetada maksimaalselt 172 mm kõrgust CPU jahutit, kuni 400 mm pikkust kahe laienduspesaga VGA ilma HDD riiulita ja kuni 220 mm pikkust toiteallikat. S500 TG on optimeeritud suurepärase jahutusvõime jaoks ühe 140 mm väljatõmbeventilaatori ja ühe 120 mm tagaventilaatoriga, mis on eelpaigaldatud. ja 420 mm ees, et kasutajad saaksid ehitada soovitud tipptasemel süsteemi.

Mugavad I/O-pordid
Kaks 3.0 USB- ja kaks 2.0 USB-porti esipaneeli ülaosas tagavad vajaduse korral otsese juurdepääsu.Thermaltake S500 TG. Kujutegur: Midi Tower, Tüüp: PC, Toote värv: Must, Läbipaistev. Toiteallika asukoht: alt, Toetatud toiteallika vormitegurid: PS2. Paigaldatud esiventilaatorid: 3x 120 mm, Toetatud esiventilaatorite läbimõõt: 120 140 200 mm, Paigaldatud tagumised ventilaatorid: 1x 120 mm. Toetatud kõvaketta suurused: 2,5, 3,5". Laius: 240 mm, Sügavus: 500 mm, Kõrgus: 565 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles