Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Thermaltake Riing Trio 20 RGB Premium Edition Arvuti korpus Ventilaator 20 cm Must

Thermaltake Riing Trio 20 RGB Premium Edition Arvuti korpus Ventilaator 20 cm Must
Pole laos
  • 110.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 37 €
Kaubamärgid THERMALTAKE
Kauba ID: 1772070
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
200 mm PWM-juhitav ventilaator kolmekordse 16,8 miljoni värvi LED-rõngaga, mis toetab tarkvara TT RGB PLUS, Amazon Alexa Voice Service ja Razer Chroma tarkvara.

Thermaltake Riing Trio 20 RGB on maailma esimene korpuse ventilaator, millel on kolm sõltumatut 16,8 miljonit värvi LED-rõngast, millel on kokku 60 adresseeritavat LED-i ja mis toetab Thermaltake patenteeritud TT RGB PLUS tarkvara, Amazon Alexa Voice Service ja Razer Synapse 3 (Razer Chroma). Ventilaator ise kasutab PWM-iga juhitavat 200 mm kõrgstaatilise rõhuga ventilaatorit, pika tööeaga hüdrolaagrit ja kompressioonventilaatori laba konstruktsiooni, mis tagab märkimisväärse jahutusvõime, ilma vaikset töötamist ohverdamata – „Kolm-of-a-kind võidab alati kahte paari, Riing Trio! ”

TT RGB PLUS
TT RGB PLUS Ecosystem on intelligentne arvutite valgustussüsteem, mis ühendab endas kõige arenenuma aadressiga LED-valgustuse Thermaltake patenteeritud TT RGB PLUS tarkvaraga. TT RGB PLUS ökosüsteem pakub peaaegu piiramatuid võimalusi värvidega mängimiseks, tulede sünkroonimiseks mängude, muusika, protsessori temperatuuride või muude TT RGB PLUS toodetega, sealhulgas korpuse ventilaatorid, CPU/VGA veeplokid, AIO protsessori jahutid, toiteallikad, LED-ribad ja välisseadmed. Patenteeritud tarkvara võimaldab kasutajatel muuta valgusrežiime, värve, kiirusi, heledust, ventilaatori kiirust ning toetab isegi AI hääljuhtimist iOS- ja Android-seadmetes.

Patenteeritud TT RGB PLUS tarkvara ja rakendus
Patenteeritud TT RGB PLUS tarkvara ja eksklusiivselt loodud mobiilirakenduse abil saate jälgida ventilaatori jõudlust, reguleerida ventilaatori kiirust ja kohandada Thermaltake Plus RGB vedelikjahutustoodete valgusefekte. Valige altpoolt funktsioon ja kerige üksikasjade lugemiseks alla.

SyncALL, öelge "Tere TT" Thermaltake AI Voice Control
Rakendusega TT RGB PLUS rääkimine on lihtsam ja kiirem viis süsteemide tulede seadistamiseks. Saate paluda sellel tuled sisse või välja lülitada, valgusrežiime lülitada, tulesid hämardada, valguse värve muuta või valguse või ventilaatori kiirust reguleerida.

Töötab Razer Chromaga
Kõik Thermaltake TT RGB PLUS tooted on võimelised ühenduma Razer Chroma ökosüsteemiga. Kasutajad, kes on installinud nii tarkvara TT RGB PLUS kui ka Razer Synapse 3, saavad oma TT RGB PLUS vedelikjahutussüsteemis ja mänguvarustuses kogeda sünkroonitud mängu- ja RGB valgusefekte! Alates jahtumistaimeritest, terviseribadest ja toretsetest ülimatest indikaatoritest kuni peene ümbritseva valgustuseni, mis loob igaks mänguks ideaalse meeleolu – Razer Chroma pakub kogemust, mis ületab ekraani ja ulatub teie täielikku seadistusse, pakkudes tõeliselt kaasahaaravat kogemust. *Sünkroonimiseks on vaja vähemalt ühte Razer Chroma toodet ja ühte TT RGB PLUS toodet.

Töötab Amazon Alexaga
Kõik Thermaltake TT RGB PLUS tooted toetavad Amazon Alexa Voice Service'i, mis võimaldab teil juhtida tulesid või ventilaatori kiirust Alexa toega seadmega rääkides. Amazon Alexa toel pakuvad TT RGB PLUS tooted ka täiendavat visuaalset näpunäidet hetke ilmastikuolude kontrollimiseks teie asukohas või kõikjal maailmas. Kõik, mida pead tegema, on lihtsalt alustada lauset sõnadega “Alexa, ütle Thermaltake”, siis hakkab valgustuse värv vastama asukoha ilmastikutingimustele.

Maailma esimene kolm sõltumatut 16,8 miljoni värviga LED-rõnga disain
Sisseehitatud LED-rõngas, millel on 60 adresseeritavat LED-i, suurepärane valguskatvus ning ühtlane värv ja heledus, võib värvida teie ehitise 16,8 miljoni värviga.

Digitaalne valgustuse kontroller
Kontroller on disainitud DIP-lülitiga tagaküljel. Seega saate hõlpsalt igale kontrollerile numbri määrata. Ühele valgustuskontrollerile saate lisada kuni 5 seadet ja tarkvarasse kuni 16 kontrollerit. Kontroller ja kodeerimisjuhend on kõikides pakendites kaasas.

PWM-juhitav ventilaator 11 ventilaatori labaga
Unikaalse 11 labaga disainiga 200 mm PWM-juhitav ventilaator on konstrueeritud nii, et see tekitaks suurema õhuvoolu, ilma et see piiraks ülivaikset tööd.

Riing Trio 20 jätkab Thermaltake Riing Series kõrge staatilise rõhuga ventilaatori disaini. Riing Trio 20 ventilaatorite CFM on 123,53, mis võrdub 209,87747 m3/h. Teisisõnu, õhuhulk, mille ventilaator suudab tunnis välja tõmmata, võib täita 1896 supertornšassii tükki.

Madala müratasemega hüdrauliline laager
Hüdrauliline laager ise määrib kvaliteetse hõõrdumist vähendava ainega, mis vähendab töömüra, parandades samal ajal soojuslikku efektiivsust. Tihenduskork hoiab ära määrdeaine lekke ja pikendab seadme eluiga.

Vibratsioonivastane paigaldussüsteem
Vormisisesed sissepritsega vibratsioonivastased kummipadjad tagavad probleemideta kasutamise ja 80% kaitsekatte kõigi nurkade jaoks.
Vormisisesed sissepritsega vibratsioonivastased kummipadjad tagavad probleemivaba kasutamise ja 80% kaitsekatte kõigi nurkade jaoks.Thermaltake Riing Trio 20 RGB Premium Edition. Tüüp: Ventilaator, Ventilaatori läbimõõt: 20 cm, Pöörlemiskiirus (min): 500 RPM, Pöörlemiskiirus (max): 1000 RPM, Müratase (suur kiirus): 28 dB, Maksimaalne õhuvool: 123,53 cfm, Maksimaalne õhurõhk: 1,7 mmH2O , Laagri tüüp: Hüdrauliline. Toote värv: must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles