Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Thermaltake Riing Duo 14 LED RGB Premium Edition arvutikorpus, ventilaator must

  • 135.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 45.33 €
Kaubamärgid THERMALTAKE
Kauba ID: 1877081
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Thermaltake Riing Duo 14 LED RGB radiaatori ventilaator TT Premium Edition (3 ventilaatoriga pakett)
Thermaltake Riing Duo 14 LED RGB radiaatoriventilaatoril on kaks individuaalset adresseeritavat 16,8 miljonit RGB värvi LED-rõngast kokku 18 patenteeritud LED-iga ning see toetab tarkvara TT RGB PLUS, Amazon Alexa Voice Service ja Razer Chroma tarkvara. 140 mm kõrgstaatilise rõhuga ventilaator on PWM-juhitav ning sellel on pikaealine hüdrolaager ja kompressioonventilaatori laba disain, mis tagab märkimisväärse jahutusvõime, ilma vaikset töötamist ohverdamata. Riing Duo on ökonoomne, kuid tõhus ja uhke!

Topeltrõngad
Sisseehitatud LED-rõngas, millel on 18 adresseeritava LED-iga duo-LED-rõngad, suurepärane valguskatvus ning ühtlane värv ja heledus, võib värvida teie konstruktsiooni 16,8 miljoni värviga.

TT RGB PLUS
TT RGB PLUS Ecosystem on intelligentne arvutite valgustussüsteem, mis ühendab endas kõige arenenuma aadressiga LED-valgustuse Thermaltake patenteeritud TT RGB PLUS tarkvaraga. TT RGB PLUS ökosüsteem pakub peaaegu piiramatuid võimalusi värvidega mängimiseks, tulede sünkroonimiseks mängude, muusika, protsessori temperatuuride või muude TT RGB PLUS toodetega, sealhulgas korpuse ventilaatorid, CPU/VGA veeplokid, AIO protsessori jahutid, toiteallikad, LED-ribad ja välisseadmed. Patenteeritud tarkvara võimaldab kasutajatel muuta valgusrežiime, värve, kiirusi, heledust, ventilaatori kiirust ning toetab isegi AI hääljuhtimist iOS- ja Android-seadmetes.

Patenteeritud TT RGB PLUS tarkvara ja rakendus
Patenteeritud TT RGB PLUS tarkvara ja eksklusiivselt loodud mobiilirakenduse abil saate jälgida ventilaatori jõudlust, reguleerida ventilaatori kiirust ja kohandada Thermaltake Plus RGB vedelikjahutustoodete valgusefekte. Valige altpoolt funktsioon ja kerige üksikasjade lugemiseks alla.

SyncALL, öelge "Tere TT"
Thermaltake AI hääljuhtimine

Rakendusega TT RGB PLUS rääkimine on lihtsam ja kiirem viis süsteemide tulede seadistamiseks. Saate paluda sellel tuled sisse või välja lülitada, valguse režiime lülitada, tulesid hämardada, valguse värve muuta või tulede või ventilaatorite kiirust reguleerida.

Valgusrežiimid
Rakendage ühte olemasolevatest valgusrežiimidest, mis võimaldavad teil lülituda erinevate valgustusskeemide ja kolme värvirežiimi (RGB, üksik ja väljas) ja nelja valguskiiruse (aeglane, tavaline, kiire ja äärmuslik) vahel.

Twinkle – tuled vilguvad nagu täht teie valitud värvidega. Selle efekti parimaks esitlemiseks ühendage rohkem kui üks toode.

Töötab Razer Chromaga
Kõik Thermaltake TT RGB PLUS tooted on võimelised ühenduma Razer Chroma ökosüsteemiga. Kasutajad, kes on installinud nii tarkvara TT RGB PLUS kui ka Razer Synapse 3, saavad oma TT RGB PLUS vedelikjahutussüsteemis ja mänguvarustuses kogeda sünkroonitud mängu- ja RGB valgusefekte! Alates jahtumistaimeritest, terviseribadest ja toretsetest ülimatest indikaatoritest kuni peene ümbritseva valgustuseni, mis loob igaks mänguks ideaalse meeleolu – Razer Chroma pakub kogemust, mis ületab ekraani ja ulatub teie täielikku seadistusse, pakkudes tõeliselt kaasahaaravat kogemust.

Töötab Amazon Alexaga
Kõik Thermaltake TT RGB PLUS tooted toetavad Amazon Alexa Voice Service'i, mis võimaldab teil juhtida tulesid või ventilaatori kiirust Alexa toega seadmega rääkides. Amazon Alexa toel pakuvad TT RGB PLUS tooted ka täiendavat visuaalset näpunäidet hetke ilmastikuolude kontrollimiseks teie asukohas või kõikjal maailmas. Kõik, mida pead tegema, on lihtsalt alustada lauset lausega “Alexa, ütle Thermaltake”, siis hakkab valgustuse värv vastama asukoha ilmastikutingimustele.

Lihtne juhtida
Kontroller on disainitud DIP-lülitiga tagaküljel. Seega saate hõlpsalt igale kontrollerile numbri määrata. Ühele valgustuskontrollerile saate lisada kuni 5 seadet ja tarkvarasse kuni 16 kontrollerit. Kontroller ja kodeerimisjuhend on kõigis pakendites.

PWM üheksa ventilaatori labaga
Unikaalse 9 labaga disainiga 140 mm PWM-juhitav ventilaator on konstrueeritud nii, et see tekitaks suurema õhuvoolu, tegemata järeleandmisi ülivaikse töötamise osas.

See on Vaikne!
Hüdrauliline laager ise määrib kvaliteetse hõõrdumist vähendava ainega, mis vähendab töömüra, parandades samal ajal soojuslikku efektiivsust. Tihendikork hoiab ära määrdeaine lekke ja pikendab seadme eluiga.

Vibratsioonivastane paigaldus
Vormisisesed sissepritsega vibratsioonivastased kummipadjad tagavad probleemideta kasutamise ja 80% kaitsekatte kõigi nurkade jaoks. Thermaltake Riing Duo 14 LED RGB Premium Edition. Tüüp: Ventilaator, Pöörlemiskiirus (min): 500 RPM, Pöörlemiskiirus (max): 1400 RPM, Müratase (suur kiirus): 26,2 dB, Maksimaalne õhuvool: 60,87 cfm, Maksimaalne õhurõhk: 1,74 mmH2O, Laagri tüüp: Hüdrauliline. Toote värv: must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles