Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Thermaltake Massive 20 RGB sülearvuti jahutuspadi 48,3 cm (19) 800 RPM must

  • 75.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 25.33 €
Kaubamärgid THERMALTAKE
Kauba ID: 1772094
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Thermaltake Massive 20 RGB on 256-värviline RGB LED-valgustusega sülearvutijahuti, millel on viis valgustusrežiimi (laine, RGB spekter, impulss, vilkumine ja täisvalgustus). Sisaldab sisseehitatud 200 mm ventilaatorit koos reguleeritava ventilaatori kiiruse regulaatoriga ülima jahutuse tagamiseks ja ergonoomilise disainiga, mis tagab optimaalse ekraanikõrguse ja väldib liigset keerdude ja pöörete vajadust. Toetab kuni 19-tollisi sülearvuteid, see saab toite lihtsalt sülearvuti USB-lt. Et anda oma mängujaamale ülim välimus, on Thermaltake Massive 20 RGB see, millest te ei tohiks ilma jääda!

Segage ja sobitage soovitud värv soovitud valgustusrežiimiga
Valgusrežiimi nuppu vajutades saab 5 LED-skeemi lülitada laine-, RGB-spektri-, impulss-, vilkumis- ja vilkumisrežiimilt täisvalgustusele, mis tulevad koos erinevate värvivalikutega, mida kasutajad saavad värvirežiimi nupu vajutamisel rakendada.

Üks kõrgeim ventilatsioon
Massiivne sisseehitatud vaikne 200 mm ventilaator koos reguleeritava ventilaatori kiiruse nupuga pakub suurt õhuvoolu ja kõrget jahutusvõimet ning vähendab teie sülearvuti/sülearvuti üldist temperatuuri.

Toetage 19-tollist mängusülearvutit
Metallvõrk on piisavalt suur, et võimaldada optimaalset õhuvoolu ja toetada kuni 19-tollisi sülearvuteid.

Ergonoomiline kontseptsioon
Sellel on kolm reguleeritava kõrguse seadistust, 3°, 9° ja 13°, mis võimaldavad parimat vaatenurka, ergonoomilist positsioneerimist ja täiendavat õhuvoolu sülearvuti all. Thermaltake Massive 20 RGB. Maksimaalne ekraani suurus: 48,3 cm (19"), Sisseehitatud jahutusventilaatorite arv: 1 tk, Minimaalne ekraani suurus: 25,4 cm (10"). Toote värv: Must, Materjal: Võrk, Plastik, Valgustuse värv: Sinine, Roheline, Punane. Hosti liides: USB. Toiteallika tüüp: USB, Sisendpinge: 5 V. Laius: 471 mm, Sügavus: 354,5 mm, Kõrgus: 46,5 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles