Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Thermaltake H550 TG ARGB Midi Tower must, hall

  • 176.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 59 €
Kaubamärgid THERMALTAKE
Kauba ID: 1771432
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
H550 TG ARGB keskmise torni korpus on tuntud oma elegantse 2 mm teemantlõikega alumiiniumist esipaneeli poolest, mis on ühendatud ARGB valgusribaga. Šassii taga on üks eelinstallitud 120 mm ARGB, mis annab erksa RGB valgustuse ja manipuleerimise.

Thermaltake H550 karastatud klaasist ARGB Edition Mid Tower šassii
H550 karastatud klaasist ARGB Editioni keskmise torni šassii on uus disain H-seeriast, seeriast, mis on kuulus oma esiküljel oleva pilkupüüdva RGB valgusriba poolest. Selle spetsiaalsed teemantlõikenurgad ümber 2 mm alumiiniumist esipaneeli muudavad H550 TG ARGB ainulaadseks ja võrreldamatuks. Eelinstallitud eesmist ARGB valgusriba ja tagumist 120 mm ARGB ventilaatorit saab juhtida emaplaadi sünkroonimistarkvara või ülemise I/O pordi RGB lüliti kaudu. Muude silmapaistvate funktsioonide hulka kuuluvad 4 mm karastatud klaaspaneel, tõusutoru GPU tugiklamber ja eemaldatavad magnetfiltrid üldise erakordse arvuti jõudluse tagamiseks, mis on ideaalne arvutikorpus nii mängijatele kui ka entusiastidele.

Üks sisseehitatud 120 mm 5 V ARGB ventilaator
Mudelil H550 TG ARGB on ees ARGB valgusriba ja taga üks eelinstallitud 120 mm 5 V ARGB ventilaator, mida saab juhtida ülemisse I/O paneeli sisse ehitatud lihtsa liidese abil, mis liigub läbi 7 erineva valgustusrežiimi ja valiku. erinevatest värvivalikutest või emaplaadi tarkvarast. Lisaks on ventilaatoril 9 adresseeritavat LED-i, hüdrolaagrit ja 16,8 miljoni värviga valgustust, mis tagavad suure õhuvoolu ja suurepärased valgustusrežiimid.

Sünkroonimine emaplaadi RGB tarkvaraga
Mõeldud sünkroonimiseks ASUS Aura Synci, GIGABYTE RGB Fusioni, MSI Mystic Light Synci ja ASRock Polychrome'iga. See toetab emaplaate, millel on 5 V adresseeritav RGB päis, võimaldades juhtida tulesid otse ülalmainitud tarkvarast ilma täiendavat valgustustarkvara või kontrollereid installimata. Lisateabe saamiseks külastage ASUSe, GIGABYTE, MSI ja ASRocki ametlikke veebisaite.

Karastatud klaaspaneelid
H550 TG ARGB-l on üks 4 mm karastatud klaaspaneel vasakul küljel, mis on tavalise akrüüliga võrreldes paksem ja kriimustuskindlam. Lisaks võimaldab suurendatud aknakujundus kuvada ja imetleda kõiki oma komponente nende täielikus RGB hiilguses.

Vertikaalne GPU kinnitus
Spetsiaalselt kahe graafikaprotsessori paigutuse valikuga loodud H550 TG ARGB toetab vertikaalsete graafikakaartide paigutust kahe PCI-E pesa kujundusega. PCI-e tõusukaabel on valikuline. Lisaks ei saa kaasas olev tõusutoru GPU tugiklamber mitte ainult takistada graafikakaardi longust, vaid aitab ka vähendada emaplaadi kaalu. Thermaltake PCI-e X16 tõusukaabel (valikuline) – toetab laia valikut GPU lahendusi.

Suurepärane tolmu filtreerimine
Mugav magnetiline ventilaatorifilter ülaosas kinnitatakse lihtsalt tolmu filtreerimiseks ja tahkete osakeste eest kaitsmiseks. Šassii põhjas asuvad täiendavad ventilaatorifiltrid pakuvad suurepärast kaitset nii mustuse kui ka tolmu eest.

Võimalused tipptasemel laienemiseks
H550 TG ARGB-l on hea laiendatavus. See võib toetada maksimaalselt 165 mm kõrgust protsessorijahutit, kahesuunalist VGA paigutust pikkusega kuni 300 mm horisontaalse ja 45 mm laiusega vertikaalse valiku korral, toiteallikat pikkusega kuni 200 (ilma HDD riiulita) ja RAM-i kõrguse piirang kuni 40mm (radiaatorite seeriaga). Ühe eelinstallitud 120 mm ARGB tagumise ventilaatoriga suurepärase jahutusvõime jaoks optimeeritud H550 TG ARGB mahutab ka kuni kolm 120 mm ventilaatorit ees, kaks 140 mm ventilaatorit ülaosas ja üks 140 mm taga.

Mugavad I/O-pordid
Üks 3.0 USB, kaks 2.0 USB ja RGB nupp ülemisel esipaneelil, et anda vajadusel otsene juurdepääs.Thermaltake H550 TG ARGB. Kujutegur: Midi Tower, Tüüp: PC, Toote värv: Must, Hall. Toetatud toiteallika vormitegurid: PS2. Toetatud esiventilaatorite läbimõõt: 120 140 mm, paigaldatud tagumised ventilaatorid: 1x 120 mm, tagaventilaatorite toetatud läbimõõt: 120 140 mm. Toetatud kõvaketta suurused: 2,5, 3,5". Laius: 225 mm, Sügavus: 441 mm, Kõrgus: 472 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles