Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Thermaltake Divider 500 TG ARGB Midi Tower must

  • 233.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 78 €
Kaubamärgid THERMALTAKE
Kauba ID: 1771446
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Divider 500 TG ARGB on ATX keskmise torni korpus, millel on kolm eelinstallitud 120 mm 5 V ARGB esiventilaatorit, üks 120 mm standardne tagumine ventilaator, neli vastupidavat 3 mm karastatud klaasist akent ees, üleval, vasakul ja paremal küljel. Lisaks on korpusel kaks sümmeetrilist kolmnurkset paneeli, millest üks on karastatud klaasist ja teine terasest, mis on saadaval rohkemate valikute jaoks.

Jagaja 500 TG ARGB ATX Mid Tower šassii
Thermaltake kavandas uhiuue korpuse seeria, mis sisaldab segu avatud raami stiilis elementidest ja kohandatavatest valikutest, mis ühendavad kõik funktsioonid Divider seeriasse. Divider 500 TG ARGB Mid Tower Case'i erakordseim omadus on kaks sümmeetrilist kolmnurkset detaili, mis koosnevad teraspaneelist ja karastatud klaasist aknast vasakul ja paremal küljel. Need paneelid on tööriistavabad ja kergesti eemaldatavad, pakkudes selget ülevaadet sees olevatest komponentidest. Veel kaks sümmeetrilist kolmnurkset karastatud klaasi ja teraspaneeli varianti rikastavad korpuse välimust süsteemi ehitamisel. Lisaks on Divider 500 TG ARGB-l kolm eelinstallitud 120 mm 5 V ARGB esiventilaatorit, mida saab sünkroonida ASUSe, GIGABYTE, MSI ja ASRocki RGB emaplaadi tarkvaraga. Need on adresseeritavad ja pakuvad 16,8 miljoni värviga RGB-valgustust ja võrratut ventilatsiooni. Divider 500 TG ARGB Mid Tower Case on uue põlvkonna mänguarvuti ümbris tavakasutajatele, entusiastidele ja mängijatele, pakkudes neile enneolematut rahulolu.

Karastatud klaasist akendega avant-klassi külgpaneelid
Divider 500 TG ARGB erakordne omadus on see, et neli sümmeetrilist kolmnurkset detaili on segatud ja sobitatud, pakume paneelivalikuid, sealhulgas terasest ja karastatud klaasist nii vasakul kui ka paremal küljel ning kõik need on tööriistavabad ja kergesti eemaldatavad. Karastatud klaasist ekstra aken ja teraspaneel rikastavad korpuse välimust süsteemi ehitamisel. Divider 500 TG ARGB-l on neli vastupidavat 3 mm karastatud klaasist akent ees, ülaosas, vasakul ja paremal küljel, pakkudes selget vaadet sees olevatele komponentidele. Karastatud klaasist aknad on tavaakrüüliga võrreldes paksemad ja kriimustuskindlamad.

Kolm eelinstallitud 120 mm 5V ARGB esiventilaatorit
Divider 500 TG ARGB on varustatud kolme 120 mm 5V ARGB esiventilaatoriga, mida saab juhtida kas füüsilise RGB nupu I/O paneelil või emaplaadi tarkvaraga firmadelt ASUS, GIGABYTE, MSI ja ASRock. Füüsilise RGB-nupu kasutamisel on mängimiseks 27 RGB-valgustusrežiimi ning emaplaadi juhtimisele on lihtne lülituda, vajutades RGB-nuppu kolm sekundit pikalt.

PSU kate ja tõusutoru GPU tugiklamber
Sisseehitatud toiteallika kate on mõeldud inetute kaablite varjamiseks ja üldiselt hea ventilatsiooniga. Tõusukaabli kronstein mitte ainult ei võimalda vertikaalset GPU installimist, vaid aitab ka vähendada PCI-E pesade kaalu.

Näidake seda omal moel
Patenteeritud pöörlevad PCI-E pesad annavad teile võimaluse kuvada graafikakaarti kas horisontaalselt või vertikaalselt, luues teie süsteemile palju paindlikku ruumi.

Suurepärane tolmu filtreerimine
Divider 500 TG ARGB-l on hästi läbimõeldud tolmufiltratsioon. Eemaldatav magnetventilaatori filter paremal sisemisel küljel. Ees ja põhjas olevad eemaldatavad filtrid tagavad suurepärase tolmukaitse ja mustuse vähendamise, tagades tolmuvaba keskkonna.

Õhu sisse- ja väljalaskeava
Divider 500 TG ARGB jahutusvõime on imetlusväärne. Tuulutusavad eesmise karastatud klaasi kahel küljel ning kahe kolmnurkse karastatud klaasitüki ja vasakpoolse teraspaneeli vahelised vahed võimaldavad optimaalset õhu sissevõttu. Jahutusväljalasked asuvad teraspaneeli paremal küljel ja korpuse tagaküljel. Täiendavad kolmnurksed karastatud klaas- ja teraspaneelid mitte ainult ei rikasta konstruktsiooni välimust, vaid võimaldavad süsteemi paindlikumat jahutamist.

Suurepärane riistvara tugi ja jahutuslahendus
Divider 500 TG ARGB-l on suurepärane riistvaralaiendus. See suudab toetada CPU jahutit maksimaalse kõrgusega 170 mm (kaks TG), VGA-d maksimaalse pikkusega 390 mm (ilma radiaatorita), toiteallikat pikkusega kuni 220 mm (ilma HDD puuriga), kokku kahte 3,5” HDD-d ja viis 2,5-tollist SSD-d või kokku seitse 2,5-tollist SSD-d. Jahutuslahenduse osas on Divider 500 TG ARGB eelpaigaldatud kolm 120 mm 5 V ARGB esiventilaatorit külma õhu sisselaske jaoks ja üks 120 mm standardne tagumine ventilaatoriga kuuma õhu väljatõmbe jaoks. Korpus mahutab kuni kaks 140 mm ventilaatorit ülaosas ja kaks 120 mm ventilaatorit emaplaadi paremal küljel. Lisaks on Divider 500 TG ARGB optimeeritud õhkjahutuse ja täiustatud AIO vedelikjahutuse komponentide jaoks. See toetab AIO-d 360 mm ees, 280 mm ülaosas ja 240 mm emaplaadi paremal küljel (soovitatav on vertikaalselt paigaldatud GPU) ja 120 mm taga.

Mugavad I/O pordid
Kaks 3.0 USB ja üks USB 3.2 (Gen 2) C-tüüpi porti on paigutatud ülemisele paneelile, et võimaldada vajadusel otsejuurdepääsu.

DMD: lahtivõetav modulaarne disain
Eemaldage oma ümbris luudeni ja paigaldage meie mooduldisaini abil elemendid siis, kui neid vajate. Divider 500 TG ARGB-l on modulaarsed paneelid, nagid, kronsteinid ja eelnevalt kujundatud kinnitusmassiivid. Pole enam ligipääsmatuid kruvinurki ega lünki, paigaldamine on meie Demonteeritava Modulaarse disainiga imelihtne. Thermaltake Divider 500 TG ARGB. Kujutegur: Midi Tower, Tüüp: PC, Toote värv: Must. Paigaldatud esiventilaatorid: 3x 120 mm, Toetatud esiventilaatorite läbimõõt: 120 140 mm, Toetatud külgventilaatorite läbimõõt: 120 mm. Toetatud kõvaketta suurused: 2,5, 3,5". Laius: 230 mm, Sügavus: 466 mm, Kõrgus: 530 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles