Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Thermaltake Core X71 TG Edition Full Tower must

  • 249.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 83.33 €
Kaubamärgid THERMALTAKE
Kauba ID: 1771406
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Thermaltake Core X71 karastatud klaasist väljaande täistornšassii

Thermaltake uuel täistornraamil Core X71 Tempered Glass Edition on suurendatud 4 mm paksune karastatud klaasist aken, tõusutoru GPU tugiklamber koos valikulise PCI-e tõusukaabliga, kaks eelinstallitud 140 mm Riing Blue ventilaatorit ja murranguline sisekujundus, mis pakub täielikku koostevõimet. ja laiendatavus arvutihuvilistele, et luua täiustatud või massiivne vedelikjahutussüsteem. Core X71 on ideaalne valik neile, kes otsivad suurepärase laienemise ja võrratu jahutusvõimega šassii!

Tt LCS sertifitseeritud

Tt LCS Certified on Thermaltake'i eksklusiivne sertifikaat, mida kohaldatakse ainult toodetele, mis vastavad disaini- ja hardcore-entusiastide standarditele, mida tõeline LCS-šassii peab järgima. Tt LCS sertifikaat loodi selleks, et meie, Thermaltake, saaksime kõikidele elektrikasutajatele määrata, millist šassii on testitud äärmuslike vedelikjahutuskonfiguratsioonidega kõige paremini ühilduvana, et tagada parimate omaduste ja paigaldusega parim jõudlus.

4 mm paksune karastatud klaasist aken suurepärase vaatega

Karastatud klaasi paksus on 4 mm, mis tagab akna vastupidavuse. Lisaks võimaldab suurendatud akna disain kasutajatel täielikult kuvada ja imetleda kõiki vedelikjahutussüsteemi komponente. Näidake oma spetsiaalset komplekti kõige peenemal viisil!

Ruumi jaoks optimeeritud kahekambriline disain

Ruumi haldamiseks optimeeritud Core X71 kasutab kahekambrilist disaini, et pakkuda korraliku välimusega süsteemi, eraldades vedelikjahutusahela ning toiteallika ja HDD puurid teise kambrisse. Eemaldatavad 3,5”/2,5” ajamiseadmete riiulid annavad kokkupanijatele palju paindlikkust, et saavutada täiustatud jahutuse jaoks vajalik maksimaalne siseruum.

*Kui asetate toiteallika alumisse kambrisse, võib vaja minna 8 kontaktiga toitekaablit.

Täielikult modulaarne kontseptsioon

Salvestusseadmete jaoks mõeldud „2 + 5” kettaruumi disain muudab uusima salvestuslahenduse seadistamise ülilihtsaks ja paindlikuks. Lisaks 2 x 3,5”/2,5” emaplaadi aluse tagaküljele riputamisele saavad kasutajad vabalt reguleerida ka ülemises kambris või alumises kambris olevaid 3,5” kettaseadmeid vastavalt oma vajadustele.

Riser GPU tugiklamber

Spetsiaalselt kahe GPU paigutusega loodud Core X71 toetab vertikaalset graafikakaardi paigutust kahe PCI-E pesa disainiga. PCI-e tõusukaabel on valikuline. Lisaks ei saa kaasas olev tõusutoru GPU tugiklamber mitte ainult takistada graafikakaardi longust, vaid aitab ka vähendada emaplaadi kaalu.

Suurepärane laiendatavus

Kõrgetasemelise mängusüsteemide ühilduvuse jaoks loodud Core X71 modulaarsed draiviriiulid võimaldavad kasutajatel hõlpsasti paigaldada kuni seitse andmesalvestusseadet, kuni 420 mm pikkuse VGA kahe laienduspesa ja kuni 180 mm kõrgune tornprotsessori jahuti. Isegi suure võimsusega toiteallikaga, mis ulatub 220 mm pikkuseni, jätab Core X71 kaabli haldamiseks siiski palju siseruumi. Lisaks saab šassii ette paigaldada 480 mm radiaatori, mis tagab suurepärase jahutusvõime.

Ideaalne täiustatud jahutuslahenduste jaoks

250 mm laiusega Core X71 võrratu jahutusvõime pakub erinevate kinnituspunktidega ventilaatoriklambreid, mis toetavad mis tahes tüüpi mängusüsteeme, sealhulgas DIY/AIO vedelikjahutussüsteeme ja õhkjahutusseadmeid. Kasutajad saavad paigaldada kuni 480 mm radiaatori ette ja 360 mm radiaatori mõlemale küljele alumisse kambrisse. Lisaks on Core X71-l kaks 140 mm Riing Blue ventilaatorit ees ja 140 mm ventilaator taga, et optimeerida süsteemi ventilatsiooni.

Patenteeritud Riing 14 LED Blue – 140 mm patenteeritud sinine LED Ring radiaatoriventilaator kõrge staatilise rõhuga disainiga. Thermaltake Core X71 TG Edition. Kujutegur: Full Tower, Tüüp: PC, Toote värv: Must. Toiteallika asukoht: alt. Paigaldatud esiventilaatorid: 2x 140 mm, Toetatud esiventilaatorite läbimõõt: 120 140 200 mm, Toetatud külgventilaatorite läbimõõt: 120 140 mm. Toetatud kõvaketta suurused: 2,5, 3,5". Laius: 250 mm, Sügavus: 511 mm, Kõrgus: 677 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles