Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Thermaltake Core W200 Full Tower must

  • 498.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 166.33 €
Kaubamärgid THERMALTAKE
Kauba ID: 1771405
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Thermaltake Core W200 Super Tower šassii
Thermaltake esitleb uusimat TT Premium tootesarja, mis järgib suurepärase kvaliteedi, ainulaadse disaini, mitmekesiste kombinatsioonide ja piiritu loovuse põhiväärtusi. Selle tootesarja alla kuulub uus Core W-seeria – Core W200 ja Core WP200 supertornšassii koos Core P200 pjedestaalšassiiga –, et pakkuda mitmekülgsust erineva suurepärase välimusega.

Core W-seeria, mis on esimene täieliku koostekontseptsiooniga kahesüsteemne šassii, on suurepärane uus väljakutse, mille eesmärk on alustada nullist ja kogeda tõelist "DIY"-d, ühendades kõik osad kokku, et luua tipptasemel süsteem. Core W200 on võimeline mahutama enam kui kahekümne kettasalve ja kuni kümme laienduspesa, mida saab kasutada järjekordse tööjaamana tööstuses. Core W200, mis pakub enneolematut ruumi tipptasemel riistvara ja vedelikjahutuse laiendamiseks, toetab uusimaid XL-ATX, E-ATX, ATX, Micro ATX, Mini-ITX emaplaate ja ka SSI MEB-i. Kaasas on kogu šassii standardvarustus. Tootjad peavad ostma kohandatud vedelikjahutuskomponendid, mida on vaja esteetiliselt suurepärase vesijahutussüsteemide loomiseks, lisades oma šassiile väliseid modulaarseid uuendusi.

TT Premium
Et jätkata ettevõtte missiooni – pakkuda täiuslikku kasutuskogemust, töötas Thermaltake välja TT Premiumi, mille põhiolemus on kombineerida kõrgeima kvaliteediga tooteid uue logokujundusega. TT Premium on palju enamat kui lihtsalt kvaliteedi garantii. Nime taga on see kirg DIY, Modding ja Thermaltake soovist olla kõige uuenduslikum bränd arvutiriistvara turul. Kõrgetasemeliste personaalarvutite kasutajate nõudluse rahuldamiseks järgib TT Premium oma põhiväärtusi – suurepärane kvaliteet, ainulaadne disain, mitmekesised kombinatsioonid ja piiritu loovus, et pakkuda igale entusiastile suure jõudlusega arvutitoodet.

Tt LCS Certified on Thermaltake'i eksklusiivne sertifikaat, mida kohaldatakse ainult toodetele, mis vastavad disaini- ja hardcore-entusiastide standarditele, mida tõeline LCS-šassii peab järgima. Tt LCS sertifikaat loodi selleks, et meie, Thermaltake, saaksime kõikidele elektrikasutajatele määrata, millist šassii on testitud äärmuslike vedelikjahutuskonfiguratsioonidega kõige paremini ühilduvana, et tagada parimate omaduste ja paigaldusega parim jõudlus.

DMD – lahtivõetav modulaarne disain
Core W-seeria on esimene šassii, mille konstruktsioon on ehitatud ise, ning see on suurepärane uus väljakutse tootjatele alustada nullist, ühendades kõik osad kokku, et luua tipptasemel süsteem. Eemaldatavate “3 + 14” draiviriiulite ja vabalt vahetatavate SSD/HDD-kambriosadega Core W200 pakub maksimaalse siseruumi jaoks rohkem. Kasutage vedelikjahutuslaiendi kaasamisel tipptasemel maksimaalset võimsust jahutusjaotust ilma GPU pikkuse piiranguid vähendamata, et saavutada ülim jahutusjõudlus.

Tööjaama kontseptsioon
Rohkem kui 20 draivisalve ja 10 PCIe pesaga Core W200 saab kasutada teise tööjaamana tehnilistel või teaduslikel eesmärkidel, hoides andmeid või majutades arvutite vahel mitmeid erinevaid funktsioone. Uusimate Inteli protsessorite ja AMD/Nvidia graafikakaartidega ühilduv Core W200 pakub erakordset jõudlust ja loob tõhusa töökeskkonna.

Kahekordne süsteem ühes
Tänu šassii vaheseinale on kasutajatel võimalik korpusesse panna kaks süsteemi. Core W200-s on ruumi XL-ATX, E-ATX, ATX, Micro ATX ja Mini-ITX konstruktsioonide jaoks. Kahe süsteemiga ühes korpuses on ka kaks komplekti I/O-nuppe, mis asuvad korpuse esiküljel.

Suurepärane laienemine
Kõrgetasemeliste mängusüsteemide ja tööjaamade ühilduvuse jaoks loodud Core W200 modulaarsed draiviriiulid võimaldavad tegijatel hõlpsasti paigaldada kuni kakskümmend andmesalvestusseadet, kahe pesaga kuni 635 mm pikkust VGA-d ja kuni 635 mm pikkust tornprotsessori jahutit. 200 mm. Isegi suure võimsusega toiteallikaga, mis ulatub kuni 220 mm pikkuseni, on kaabli haldamiseks veel piisavalt ruumi. Lisaks saab šassii esiossa paigaldada 360 mm radiaatori, mis tagab suurepärase jahutusvõime.

Suurepärane ventilatsioon
Core W200 võrratu jahutusvõime pakub erinevate kinnituspunktidega ventilaatoriklambreid, mis toetavad igat tüüpi jahutust, millest võite unistada, sealhulgas DIY/AIO vedelikjahutussüsteemid ja õhkjahutusseadmed. Ventilaatoreid saab paigaldada ükskõik kuhu šassii sisemusse: tugi kuni kaheksale 140 mm ventilaatorile ees ja taga 140 mm ventilaatorile tagab suurepärase õhuvoolu; kolm suurt 200 mm ventilaatorit ülemisel paneelil ja kuus 140 mm ventilaatorit allosas, samas kui mõlemal küljel on veel ruumi 120 mm, 140 mm ja 200 mm ventilaatoritele.

Mitmekülgne laiendatavus
Core W200 ja Core P200 moodustavad oma virnastamisdisainiga kaks erinevat kombinatsiooni: asetades Core P200 Core W200 peale või alla. Core WP200 kombinatsioon pakub laiendatavat süsteemi, mis võimaldab entusiastidel kaasata väliseid modulaarseid uuendusi. Kokkupanduna avab šassii ruumi, et laiendada vedelikjahutussüsteemi, hoiustamislahendusi või isegi luua topeltsüsteeme, võimaldades seega spetsiaalset ülemist/alumist seadistust puhtaks jahutamiseks. Virnastatuna on radiaatori maksimaalne toetatud pikkus esiküljel 600 mm.

Laiendage piire virnastatava Core P200 pjedestaaliga (müüakse eraldi), mis võimaldab väliselt modulaarset versiooniuuendust veelgi suuremate jahutus- ja toitevõimaluste jaoks. Thermaltake Core W200. Kujutegur: Full Tower, Tüüp: PC, Toote värv: Must. Toiteallika asukoht: alt. Toetatud esiventilaatorite läbimõõt: 120 140 mm, Toetatud külgventilaatorite läbimõõt: 120 140 200 mm, Toetatud tagaventilaatorite läbimõõt: 120 140 mm. Toetatud kõvaketta suurused: 2,5, 3,5". Laius: 475 mm, Sügavus: 678 mm, Kõrgus: 677 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles