Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Thermaltake Core P3 TG Pro Midi Tower valge

Thermaltake Core P3 TG Pro Midi Tower valge
Pole laos
  • 205.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 68.66 €
Kaubamärgid THERMALTAKE
Kauba ID: 1771408
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Core P3 TG Pro Snow
Ikoonilise Core P seeria uus avatud raamiga šassii Core P3 TG Pro Snow on meie armastatud Core P3 TG täiendatud versioon. Šassii sisaldab täiendavat ventilaatoriklambrit, moderniseeritud I/O-porte ja M/B küljepaigutuse täiustust, mis pakub palju võimalusi täiustatud riistvara jaoks. Täiendava ventilaatori kronsteini saab paigutada ette või peale ning sinna saab paigaldada kolm 120mm/140mm ventilaatorit, 360mm/420mm radiaatori või distroplaadi. Veelgi enam, emaplaadi paremal küljel asuv ümberkujundatud süvistatud sahtel muudab GPU-de paigaldamise mugavamaks ja annab rohkem võimalusi tipptasemel graafikakaardi paigaldamiseks. Core P3 TG Pro Snowil on täielikult modulaarne disain, pöörlevad PCI-E pesad, täiendav GPU hoidik, 120 mm ja 140 mm ventilaatorite tugi, 360 mm ja 420 mm radiaatorite tugi, moderniseeritud I/O pordid ja stabiilsuse tagamiseks ümberkujundatud alus. Pole tähtis, kas olete AIO või isetegemise entusiast, leiate hõlpsalt koha, kuhu oma jahutuskomponendid panna; Core P3 TG Pro Snow on mõeldud kõigile personaalarvutihuvilistele "Ehitamiseks nagu professionaal"!

Esiteks mugavus
Emaplaadi paremal küljel asuv ümberkujundatud süvistatud sahtel muudab GPU-de paigaldamise mugavamaks ja võimaldab rohkem installida tipptasemel graafikakaarte, nagu 40-seeria. Kasutajad saavad paigutada tipptasemel graafikakaarte ja nautida samal ajal täiustatud jahutuskomponente.

Täiendav ventilaatoriklamber ülimaks laienemiseks
Täiendava ventilaatori kronsteini saab paigutada šassii ette või ülaossa. Kasutajad võivad valida, kas paigaldada kolm 120 mm/140 mm ventilaatorit, 360 mm/420 mm radiaatorit või täiendava ventilaatori kronsteiniga jaotusplaati. Olenemata sellest, kas olete AIO või isetegemise entusiast, leiate jahutuskomponentide hõlpsaks paigaldamiseks koha.

Kolmesuunaline paigutuse paigutus
Core P3 TG Pro Snow on mõeldud kasutamiseks kolmes erinevas asendis: seinale kinnitatav, vertikaalne ja horisontaalne. Core P3 TG Pro Snow, mis on loodud kohandamiseks, mis peegeldab tootjate isikupära, võimaldab šassii hõlpsalt reguleerida parima esitluse saavutamiseks, tagades samal ajal suurepärase jahutusvõime.

4 mm paksune karastatud klaasist aken vapustavate vaadetega
Core P3 TG Pro Snow on avatud raamiga ümbris, millel on erakordsed vaatamisvõimalused. 4 mm paksune külgmine karastatud klaaspaneel tagab akna vastupidavuse ja võimaldab ehitada karge selgusega. Kasutajad saavad kõiki süsteemi komponente täielikult kuvada ning näidata oma kunstilist ja oskuste kogumit.

Näidake seda omal moel
Pöörlevad PCI-E pesad annavad teile võimaluse kuvada graafikakaarte kas horisontaalselt või vertikaalselt, luues teie süsteemile palju paindlikku ruumi. Lisaks pakub lisatud GPU hoidik graafikakaartidele täiendavat tuge, kasutajad ei pea muretsema raskete graafikakaartide põhjustatud longuse pärast.

Suurendab stabiilsust ümberkujundatud alusega
Core P3 TG Pro Snowil on ümberkujundatud alus, mis tagab stabiilsuse ja ei kahjusta šassii välimust.

Mugavad I/O-pordid
Kaks USB 3.0 ja üks USB 3.2 (Gen 2) C-tüüpi porti on paigutatud esipaneelile, et võimaldada vajadusel otsejuurdepääsu.

Kui palju salvestusruumi on teie otsustada
Salvestusühilduvuse tagamiseks pakub Core P3 TG Pro Snow maksimaalset tuge kuni 3,5-tollisele HDD x 4 või 2,5-tollisele SSD x 5-le.

Paisutamis- ja vedelikjahutuslahus
Core P3 TG Pro Snow on suurepärase laiendatavusega, mis võimaldab teil luua kõige tipptasemel süsteemi, millest unistada võite. See võib toetada kuni E-ATX (12”x10,5”) emaplaati, CPU jahutit maksimaalse kõrgusega 180 mm, kahesuunalisi GPU paigutusi pikkusega kuni 450 mm (ilma reservuaarita), toiteallikat pikkus kuni 200 mm ja kuni viis 2,5-tollist SSD-d või neli 3,5-tollist HDD-d. Kasutajad võivad paigaldada ka kolm 120 mm/140 mm ventilaatorit, 360 mm/420 mm radiaatori või jaotusplaadi lisaventilaatori kronsteinile või ümberkujundatud süvistatavasse sektsiooni emaplaadi paremale küljele. Kui rääkida jahutuslahendustest, siis Core P3 TG Pro Snow on optimeeritud õhkjahutuseks ja täiustatud AIO/DIY vedelikjahutuskomponentide jaoks. Märkimisväärse riistvara ühilduvusega, olenemata sellest, kas olete AIO või isetegemise armastaja, leiate hõlpsasti koha, kuhu oma jahutuskomponendid paigutada, andes teile võimaluse oma unistuste arvutiehitus teoks teha.

DMD – lahtivõetav modulaarne disain
Core P3 TG Pro Snow võimaldab kasutajatel süsteemi algusest peale vabalt üles ehitada antud moodulpaneelide, riiulite, kronsteinide ja eelnevalt kavandatud kinnitusmassiividega. Pole enam ligipääsmatuid kruvinurki ega lünki ning nautige meie lahtivõetava mooduldisaini abil imelihtsat paigaldamist.

Loodud tegijatele
Praktiseerides ja kaasates nii "tegija liikumise" kui ka 3D-printimise ideed, kujundas Thermaltake avatud raamiga panoraamvaate šassii, et igaüks saaks juurde pääseda ja luua oma modifikatsioone ning printida oma ideid kasutades Saadaval vedelikjahutuse komponendid ja juhendid ilma piiranguteta.
Kasutajad saavad 3D-printimise tarvikute faile alla laadida saidilt 3D Makers Microsite. Printige need välja, et luua spetsiaalne mod.Thermaltake Core P3 TG Pro. Kujutegur: Midi Tower, Tüüp: PC, Toote värv: Valge. Toetatud toiteallika vormitegurid: PS2. Toetatud esiventilaatorite läbimõõt: 120 140 mm, Toetatud külgventilaatorite läbimõõt: 120 140 mm, Toetatud ülemiste ventilaatorite läbimõõt: 120 140 mm. Toetatud HDD suurused: 2,5, 3,5", SSD kujutegur: 2,5". Laius: 268 mm, Sügavus: 500 mm, Kõrgus: 535 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles