Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Thermaltake Core G21 karastatud klaasist väljaanne Midi Tower must

  • 151.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 50.66 €
Kaubamärgid THERMALTAKE
Kauba ID: 1771412
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Thermaltake Core G21 karastatud klaasist väljaande keskmise torni šassii
Core G21 Tempered Glass Edition Mid-Tower šassiil on vastupidavad 4 mm paksused karastatud klaasist aknad, sisseehitatud toiteallika kate puhtaks kaablihalduseks ning suurepärane laiendatavus ja ventilatsioon tipptasemel mängukonfiguratsioonide jaoks. Core G21 TG toetab uusimat arvutiriistvara, sealhulgas kõige arenenumaid graafikakaarte ja õhk-/vedelikjahutuslahendusi. Ehitage oma ülim unistuste seade Thermaltake Core G21 TG Editioniga!

Tt LCS sertifitseeritud
Tt LCS Certified on Thermaltake'i eksklusiivne sertifikaat, mida kohaldatakse ainult toodetele, mis vastavad disaini- ja hardcore-entusiastide standarditele, mida tõeline LCS-šassii peaks järgima. Tt LCS sertifikaat loodi selleks, et meie, Thermaltake, saaksime kõikidele elektrikasutajatele määrata, milline šassii on testitud äärmuslike vedelikjahutuskonfiguratsioonidega kõige paremini ühilduvana, et tagada parimate omaduste ja paigaldusega parim jõudlus.

Vasaku ja parema 4 mm paksuse karastatud klaasist aknakujundus
Kvaliteetne 4mm paksune karastatud klaas garanteerib akna vastupidavuse; Lisaks võimaldab kahe paneeliga karastatud klaasi disain kasutajatel imetleda oma süsteemi kas vasakult või paremalt küljelt.

Täielikult modulaarne kontseptsioon
Täielikult modulaarsed ajamiklambrid hõlbustavad paigaldamist/eemaldamist ja maksimeerivad kohandatud jahutusahela siseruumi. Eelkõige võimaldab tööriistavaba draivipesa disain kasutajatel vabalt vahetada 3,5- ja 2,5-tolliseid kõvakettaid vastavalt nende konkreetsetele vajadustele.

Toiteallika kate puhtaks ehituseks
Täiustatud kaablihalduse jaoks loodud eelmonteeritud toiteallika kate võimaldab kasutada kogu korpuse alumist ala kasutamata kaablite ümberkorraldamiseks.

Suurepärane laiendatavus
Core G21 TG-l on avar paigaldusruum tipptasemel arvutiriistvara jaoks. See toetab torn-protsessorijahutit, mille maksimaalne kõrgus on 160 mm, ja kuni 410 mm pikkust kahe laienduspesa VGA-d. Lisaks on see võimeline mahutama mitut 3,5”/2,5” salvestusseadet.

Suurepärane jahutusvõime
Core G21 TG on optimeeritud kiireks ventilatsiooniks koos täiustatud vedelikjahutuslahenduste toega. Võrkpaneeli disainiga korpusesse mahub kuni kolm korda 120 mm või kaks 140 mm sisselaskeventilaatorit ja kaasasolevat 120 mm väljatõmbeventilaatorit, mis tagavad süsteemile tõhusa õhuvoolu. Thermaltake Core G21 Tempered Glass Edition. Kujutegur: Midi Tower, Tüüp: PC, Toote värv: Must. Toetatud esiventilaatorite läbimõõt: 120 140 mm, paigaldatud tagumised ventilaatorid: 1x 120 mm, toetatud ülemiste ventilaatorite läbimõõt: 120 140 mm. Toetatud kõvaketta suurused: 2,5, 3,5". Laius: 208 mm, Sügavus: 471 mm, Kõrgus: 476 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles