Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Thermaltake CL-F101-PL14SW-C arvuti jahutussüsteem Arvuti korpus Ventilaator 14 cm Valge

Thermaltake CL-F101-PL14SW-C arvuti jahutussüsteem Arvuti korpus Ventilaator 14 cm Valge
Pole laos
  • 70.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 23.66 €
Kaubamärgid THERMALTAKE
Kauba ID: 1877082
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Thermaltake Riing Quad radiaatoriventilaatoril on 4 sõltumatut LED-rõngast, milles on kokku 54 LED-i ja 16,8 miljonit värvikombinatsiooni. Ventilaator on töötamise ajal praktiliselt kuulmatu ja toetab meie valguse redigeerimise tarkvara NeonMaker ja TT RGB PLUS ökosüsteemi.

Riing Quad seeria
Riing Quad radiaatoriventilaator on ainulaadne ja oma klassis, ühendades endas silmapaistva töökindluse, vaikse töö, ületamatu jahutuse ja mis kõige tähtsam, ventilaator on konstrueeritud 54 LED-iga, mis on jagatud 4 eraldi rõnga vahel, mis loovad erksaid ja uhkeid valgusefekte. meie valguse redigeerimise tarkvara NeonMaker.

Valguse redigeerimise tarkvara NeonMaker
NEONMAKER MIKROSIIT Laadi alla NEONMAKER

NeonMaker on uus ja uuenduslik lähenemisviis Riing Quad ventilaatorite RGB-valgustuse reguleerimiseks, võimaldades kasutajatel kohandada valgustusprofiile ja korraldada oma valgusshowsid. Isikupärastage Riing Quadi fännid NeonMakeriga!

SEADISTAGE OMA SUUREPÄRANE VALGUS
LISATEAVE NEONMAKERI KOHTA

Looge meie NeonMakeri valgustöötlustarkvaraga põnevaid valgusefekte ja andke oma arvutile energiat dünaamilise RGB-valgustusega kogu oma konstruktsioonis.

Madala müratasemega hüdrauliline laager
Hüdrauliline laager ise määrib kvaliteetse hõõrdumist vähendava ainega, mis vähendab töömüra, parandades samal ajal soojuslikku efektiivsust. Tihendikork hoiab ära määrdeaine lekke ja pikendab seadme eluiga.

PWM-juhitav ventilaator koos 9 ventilaatori labaga
Riing Quad'i PWM-juhitav ventilaator on konstrueeritud 9 labaga ja on konstrueeritud nii, et see tekitaks suurema õhuvoolu, tegemata järeleandmisi ülivaikse töötamise osas.

Erakordne jahutusjõudlus
Spetsiaalselt disainitud ventilaatori laba võimaldab veelgi tugevamat voolu, Riing Quad ventilaatorid tagavad intensiivse töö korral tõhusama jahutuse.

Riing Quad 14 - 60,17 cfm / 500-1400 p / 1,71 mm-H2O
Riing Quad 12 – 40,9 cfm / 500–1500 p/min / 1,4 mm-H2O

Vibratsioonivastane paigaldussüsteem
Vormisisese sissepritsega vibratsioonivastased kummipadjad võimaldavad ventilaatoril kõrgemal pöörlemisel mürataset kahjustamata. Ventilaator on konstrueeritud nii, et see katab 80% kõiki nurki, säilitades töötamise ajal madala mürataseme.

TT RGB PLUS ökosüsteem
Valgustage oma süsteem peaaegu piiramatute võimalustega ja sünkroonige oma TT RGB PLUS-iga ühilduvad tooted, et luua teile tõeliselt ainulaadne RGB ökosüsteem.

TT RGB PLUS tarkvara
2.0 – Thermaltake patenteeritud tarkvara TT RGB PLUS uus versioon, mis pakub rohkem valgusefekte ja arvuti jälgimise funktsioone.
1.0 – Thermaltake patenteeritud tarkvara TT RGB PLUS toodete sünkroonimiseks adresseeritavate LED-idega.

NeoonMaker
NeonMaker on uus ja uuenduslik lähenemisviis mõne meie toote RGB-valgustuse reguleerimiseks, võimaldades kasutajatel kohandada valgustusprofiile ja korraldada oma valgusshowsid.
Isikupärastage Riing Quad ventilaatorid, Riing Trio ventilaatorid, Distro Case, Floe DX RGB AIO ja TOUGHRAM RGB NeonMakeriga!

Sünkroonige Razer Chroma Lightingiga
Kõik Thermaltake TT RGB PLUS tooted on võimalik ühendada Razer Chroma ökosüsteemiga, Razer Synapse 3-ga. Kasutajad saavad oma TT RGB PLUS vedelikjahutussüsteemis ja Razeri mänguvarustuses kogeda sünkroonitud mängu- ja RGB valgusefekte!

Thermaltake ARTT rakendus
Rakendus ARTT võimaldab kasutajatel demonstreerida TT-toodete üksikasju AR-tehnoloogia abil.

Töötab Amazon Alexaga
Kõik Thermaltake TT RGB PLUS tooted toetavad Amazon Alexa Voice Service'i, mis võimaldab teil anda Alexa toega seadmetele häälkäsklusi.

TT AI hääljuhtimine
Andke teile oma häälega täielik kontroll TT RGB PLUS toodete üle. "SyncALL, Say"Tere TT".Thermaltake CL-F101-PL14SW-C. Tüüp: ventilaator, ventilaatori läbimõõt: 14 cm. Toote värv: valge

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles