Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Thermaltake CL-F056-PL14SW-A arvuti jahutussüsteem Arvuti korpus Ventilaator 14 cm Hall

  • 143.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 48 €
Kaubamärgid THERMALTAKE
Kauba ID: 1772059
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Riing Plus 14 LED RGB radiaatori ventilaator TT Premium Edition (3 ventilaatoripakett)
Thermaltake ühendab patenteeritud uhke LED-valgusti tipptehnoloogiaga, et pakkuda täiesti uut arvutijahutuse kogemust, Thermaltake Riing Plus 14 LED RGB radiaatoriventilaatorit TT Premium Edition. 140 mm kõrgstaatilise rõhuga ventilaator patenteeritud 16,8 miljoni värvi LED-rõnga ja 12 juhitava üksiku LED-iga, Riing Plus 14 RGB-l on survelabad, hüdrauliline laager ja digitaalne ventilaatori kontroller ning seda saab juhtida patenteeritud Riing Plus RGB tarkvara abil. Jahutage oma süsteemi suure jõudlusega Thermaltake Riing Plus 14 RGB-ga!

Patenteeritud LED disain
Sisseehitatud LED-rõngas, millel on 12 juhitavat üksikut LED-i, suurepärane valguskatvus ning ühtlane värv ja heledus, võib värvida teie ehitise 16,8 miljoni värviga.

Patenteeritud Riing Plus RGB tarkvara
Jälgige ventilaatori jõudlust, reguleerige ventilaatori kiirust ja kohandage valgusefekte kuni 80 ventilaatori jaoks Thermaltake patenteeritud Riing Plus RGB tarkvara abil. Valige altpoolt funktsioon ja kerige üksikasjade lugemiseks alla.

Profiilid Saate mugavalt juhtida kõiki ventilaatoreid ja kohandada tulesid samal ajal, seadistades iga ventilaatori kontrolleri jaoks kuni viis profiili. Kõik teie süsteemiga ühendatud kontrollerid kuvatakse liidese vasakus ülanurgas, et saaksite kiiresti juurde pääseda. Iga profiili sees saate kontrollida, milline ventilaator on seadistatud millisele töökiirusele ja valgusefektile. Saate isegi "SALVESTA" ja rakendada sätteid teistele ventilaatorikontrolleritele, kus teie süsteem töötab.

Digitaalne ventilaatori kontroller
Kontroller on disainitud DIP-lülitiga tagaküljel. Seega saate hõlpsalt igale kontrollerile numbri määrata. Ühele ventilaatorikontrollerile saate lisada kuni 5 ventilaatorit ja tarkvarasse kuni 16 kontrollerit. Kontroller ja kodeerimisjuhend on kõikides pakendites kaasas.

Üheksa ventilaatorilaba disain
Üheksa ventilaatorilaba on konstrueeritud nii, et see tekitaks suurema õhuvoolu, tegemata järeleandmisi ülivaikse töötamise osas. Selle ainulaadse tera disainiga Riing Plus 14 RGB toimib jõudluse garantiina.

Madala müratasemega hüdrauliline laager
Hüdrauliline laager ise määrib kvaliteetse hõõrdumist vähendava ainega, mis vähendab töömüra, parandades samal ajal soojuslikku efektiivsust. Tihenduskork hoiab ära määrdeaine lekke ja pikendab seadme eluiga.

Vibratsioonivastane paigaldussüsteem
Vormisisesed sissepritsega vibratsioonivastased kummipadjad tagavad probleemivaba kasutamise ja 80% kaitsekatte kõigi nurkade jaoks.Thermaltake CL-F056-PL14SW-A. Tüüp: Ventilaator, Ventilaatori läbimõõt: 14 cm, Pöörlemiskiirus (min): 500 RPM, Pöörlemiskiirus (max): 1400 RPM, Müratase (suur kiirus): 27,2 dB, Maksimaalne õhuvool: 63,19 cfm, Õhuvool: 1,53 m³/h , Laagri tüüp: Hüdrauliline. Pinge: 12/5 V. Toote värv: Hall

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles