Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Thermaltake A700 TG Full Tower must, hõbedane

  • 430.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 143.66 €
Kaubamärgid THERMALTAKE
Kauba ID: 1771428
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Thermaltake A700 alumiiniumist karastatud klaasist väljaande täistornšassii
Thermaltake A700 alumiiniumist karastatud klaasist väljaande täistornšassiil on elegantne alumiiniumist esipaneel, kaks 5 mm karastatud klaaspaneeli ja kaks eelinstallitud 140 mm ventilaatorit. Sellel on sisseehitatud toiteallika kate puhtaks ja lihtsaks kaablihalduseks ning see toetab ka kuni standardset E-ATX emaplaati. A700 Aluminium TG sisaldab uusimat arvutiriistvara, sealhulgas kõige arenenumaid graafikakaarte ja õhu-/vedelikjahutuslahendusi, vertikaalset radiaatori- ja GPU-kinnitust, patenteeritud pöörlevaid PCI-E pesasid ja 200 mm ventilaatorite tuge. See sobib suurepäraselt kasutajatele, kes otsivad rikkalikku, kaasaegset ja stiilset šassii.

TT Premium
Et jätkata ettevõtte missiooni – pakkuda täiuslikku kasutuskogemust, töötas Thermaltake välja TT Premiumi, mille põhiolemus on kombineerida kõrgeima kvaliteediga tooteid uue logokujundusega. TT Premium on palju enamat kui lihtsalt kvaliteedi garantii. Nime taga on see kirg DIY, Modding ja Thermaltake soovist olla kõige uuenduslikum bränd arvutiriistvara turul. Kõrgetasemeliste personaalarvutite kasutajate nõudluse rahuldamiseks järgib TT Premium oma põhiväärtusi – suurepärane kvaliteet, ainulaadne disain, mitmekesised kombinatsioonid ja piiritu loovus, et pakkuda igale entusiastile suure jõudlusega arvutitoodet.

Tt LCS sertifitseeritud
Tt LCS Certified on Thermaltake'i eksklusiivne sertifikaat, mida kohaldatakse ainult toodetele, mis vastavad disaini- ja hardcore-entusiastide standarditele, mida tõeline LCS-šassii peab järgima. Tt LCS sertifikaat loodi selleks, et meie, Thermaltake, saaksime kõikidele elektrikasutajatele määrata, millist šassii on testitud äärmuslike vedelikjahutuskonfiguratsioonidega kõige paremini ühilduvana, et tagada parimate omaduste ja paigaldusega parim jõudlus.

Stiilne alumiiniumist disain
A700 alumiiniumist TG šassii on ehitatud nii, et see oleks elegantne ja minimalistlik. Puhtad alumiiniumist esi- ja ülemised paneelid peidavad endas küllaldased õhuvõtuavad ning toiteallika kate annab palju ruumi kaablite vedamiseks ja konstruktsiooni puhastamiseks.

Patenteeritud pöörleva PCI-E 8 pesaga disain
Patenteeritud Rotational PCI-E pesaga saate valida, kuidas soovite graafikakaarte vertikaalselt kuvada, mis aitab teil süsteemi jaoks paindlikku ruumi saada.

Karastatud klaasist aken
A700 TG-l on ülitäpse CNC-digitaalse lõikamise teel loodud alumiiniumpaneelid, mis tagavad šassii turvalisuse, pakkudes samal ajal futuristlikku mänguesteetikat. Alumiiniumi anodeerimisprotsess võimaldab paneelidel olla nii vee- kui ka korrosioonikindlad. Alumiiniumkorpuses on kasutatud CNC-freestehnoloogiat ja see puhastati liivapritsiga, et kujundada elegantsed ja klanitud kõverad. Kaks esmaklassilise 5 mm paksuse karastatud klaasist konstruktsiooniga hingedega käänduksed tagavad akna vastupidavuse ja vaatamisvõime, et julgustada kasutajaid suurepäraseid sisemisi komponente põhjalikult kuvama.

Suurepärane tolmu filtreerimine
Korpuse ülaosas on käepärane magnetiline ventilaatorifilter, mis on lihtsalt kinnitatav, et hõlbustada tolmu filtreerimist ja kaitset tahkete osakeste eest. Šassii põhjas asuvad täiendavad ventilaatorifiltrid pakuvad suurepärast kaitset nii mustuse kui ka tolmu eest.

Tööriistavaba paigaldamine
A700 Aluminium TG-l on tööriistavabad draivikorvid, mis hõlbustavad varuketaste paigaldamist/eemaldamist. Maksimeerige siseruum täielikult kohandatavate paigutuste jaoks, kasutajad saavad paigaldada kuni neli 3,5"/2,5" HDD-d vasaku küljepaneeli sisse või toiteallika kaane peale.
Ühildub 3,5-tollise või 2,5-tollise HDD-draiviga

Suurepärane riistvara ja vedelikjahutuse tugi
A700 TG sisaldab silmapaistvaid laiendamisvõimalusi, mis võimaldavad teil luua kõige tipptasemel süsteemi, millest unistada võite. See suudab toetada maksimaalselt 200 mm kõrgust protsessorijahutit, kuni 410 mm pikkuseid kahe laienduspesaga GPU-sid (ilma HDD-riiulita) ja kuni 220 mm pikkust toiteallikat. Lisaks on A700 TG optimeeritud suurepäraste jahutusvõimalustega, ühe 140 mm väljatõmbeventilaatoriga ees ja ühe 140 mm tagaventilaatoriga, mis mõlemad on eelinstallitud. Korpus mahutab kuni kolm 140mm või kaks 200mm esiventilaatorit, kuni kaks 200mm ventilaatorit peal ning radiaator kuni 360mm peal ja 420mm ees.

Mugavad I/O-pordid
Ülemisel esipaneelil on kaks USB 3.0 porti, üks C-tüüpi ja kaks standardset USB 2.0 porti, et anda vajadusel otsene juurdepääs.

DMD: lahtivõetav modulaarne disain
Eemaldage oma ümbris luudeni ja paigaldage meie mooduldisaini abil elemendid siis, kui neid vajate. A700 TG-l on modulaarsed paneelid, nagid, kronsteinid ja eeldisainitud kinnitusmassiivid. Pole enam ligipääsmatuid kruvinurki ega lünki, meie lahtivõetava moodulkonstruktsiooniga on paigaldamine imelihtne. Thermaltake A700 TG. Kujutegur: Full Tower, Tüüp: PC, Toote värv: Must, Hõbedane. Toiteallika asukoht: alt, Toetatud toiteallika vormitegurid: PS2. Paigaldatud esiventilaatorid: 2x 140 mm, Toetatud esiventilaatorite läbimõõt: 120 140 200 mm, Paigaldatud tagumised ventilaatorid: 1x 140 mm. Toetatud kõvaketta suurused: 2,5, 3,5". Laius: 294 mm, Sügavus: 596 mm, Kõrgus: 582 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles