Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

TESSAN TS-302 toitejuhe

TESSAN TS-302 toitejuhe
Pole laos
  • 21.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7.33 €
Kaubamärgid Tessan
Kauba ID: 1463240
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

TESSAN pikendus TS-302

TESSAN TS-302 pikendusjuhe sobib ideaalselt kasutamiseks nii kodus kui kontoris. Sellel on 4 vahelduvvoolu pistikupesa ja 3 USB-A porti, mis võimaldavad ühendada kuni 4 seadet üheaegselt. Libisemisvastased padjad allosas annavad sellele konkurentsitult stabiilsuse. Töölaua ruumi säästmiseks saate selle ka seinale kinnitada.

Tessan/TS-302-valge/1

Ühendage korraga kuni 7 seadet

See praktiline pistikupesa võimaldab korraga toita või laadida kuni 7 seadet – sellega saad hõlpsasti ühendada sülearvuteid, nutitelefone, kõlareid või lauaventilaatorit. Sellel on kuni 4 vahelduvvoolu pistikupesa maksimaalse koguvõimsusega 2500 W ja 3 USB-A porti, mis pakuvad kiiret laadimist ja reguleerivad nutikalt praeguseid sätteid vastavalt ühendatud seadmete vajadustele. Nii saavad teie tahvelarvuti, digikaamera või juhtmevabad kõrvaklapid kiiresti kasutusvalmis!

Tessan/TS-302-valge/2

Energia säästmiseks

Sisseehitatud ON/OFF lüliti võimaldab teil toite igal ajal sisse või välja lülitada. See võimaldab ribal töötada ainult siis, kui seda tõesti vaja on – selle tulemusena säästate energiat! Spetsiaalne valgusindikaator annab teile teavet seadme oleku kohta. Toite sisselülitamisel helendab see pehmelt – vaadake, kas kõik töötab nii nagu peab.

Tessan/TS-302-valge/3

Keerulisus igas detailis

Varuge väike riba, mis säästab ruumi ja muudab korra hoidmise lihtsamaks. Seadme mõõtmed on vaid umbes 11,1 x 11,1 x 4 cm ja selle alumisel küljel olevad libisemiskindlad padjad ei lase sellel tööpinnal ringi libiseda. Soovi korral saab selle kinnitada ka seinale, et see üldse lauapinda ei võtaks. Toode on ka vastupidav ja kahjustuste suhtes vastupidav – selle valmistamiseks on kasutatud vastupidavat, mittesüttivat plastikut.

Tessan/TS-302-valge/4

Bränd TESSAN
Mudel TS-302
Värv Valge
Saadaolevad pordid 3 USB-A porti, 4 vahelduvvoolu pistikupesa
USB väljund 5 V – 3 A (max 2,4 A pordi kohta)
Praegune 10 A
Pinge 250 V~
Võimsus 2500 W max.
Sagedus 50-60 Hz
Plastikust Tulekindel
Mõõtmed 11,1 x 11,1 x 4 cm
Omadused
Portide arv 6
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles