Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Termopasta Arctic MX-6 2g

Termopasta Arctic MX-6 2g
Laos
  • 36.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 12.33 €
Kaubamärgid Arctic
Kauba ID: 1452418
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

20% parem jõudlus

Täiustatud koostisega on ARCTIC MX-6 soojustakistus mõõdetavalt madalam kui MX-4. Arvutamise aluseks on jahuti aluse ja soojusallika temperatuuride erinevus (C) seoses rakendatud soojuskoormusega (W), millest tuleneb ka ühik C/W. Mida suurem on soojustakistus, seda halvemini saab soojust läbi TIM kihi edasi kanda. Näiteks soojusisolaatoritel on seetõttu alati eriti kõrge soojustakistus, samas kui termilise liidese materjalidel on see tavaliselt eriti madal.

Tõestatud kvaliteet

Oleme uhked oma termopastade üle. Üle 20-aastase kogemusega personaalarvutite jahutusturul töötati MX-6 välja eesmärgiga pakkuda esmaklassilist toodet õiglase hinnaga. Optimeeritud valem põhineb end tõestanud MX-4-l, mis on üks enimmüüdud termopastasid maailmas. Keskenduti mitmekülgsetele rakendusvõimalustele ja lihtsalt kasutatavale konsistentsile.

Lihtsalt Kleebi

ARCTIC MX-6 on süsiniku täiteainel põhinev termopasta ja saavutab oma maksimaalse jõudluse ilma sissepõlemiseta kohe pärast pealekandmist ja jaotamist. See saavutab kõik selle ilma mainekate koostisosadeta, nagu kallis teemanditolm või erinevad väärismetalliosakesed. Kandjana kasutatav silikoongeel võimaldab optimaalset jaotust, mis saavutatakse ühtlase kontaktrõhu kaudu, näiteks jahutusradiaatori paigaldamisel.

Riskivaba rakendus

MX-6 ei ole elektrit juhtiv ega mahtuvuslik. See välistab lühise või tühjenemise ohu, mis võib hooletuse korral komponente tõsiselt kahjustada. Termopasta ei sisalda ka vedelaid metallkomponente, mis võivad sageli põhjustada radiaatori põhja värvimuutust, hõõrdumist või korrosioonikahjustusi.

Mitmekülgne valik rakendusi

Oma uue koostisega on MX-6 sobiv termiline segu paljude rakenduste jaoks. Suurepärased mittekuivavad ja veritsevad omadused tagavad ühtlase pikaajalise toimimise. Selle viskoossus hoiab ära lekke väljapumbaefekti tõttu. See sobib ka otsejahutuse stsenaariumide jaoks, mis esinevad näiteks graafikakaartide või konsooliprotsessori GPU-de puhul.

Saadaval mitmes versioonis

ARCTIC MX-6 on saadaval pakendisuuruses 2 kuni 8 grammi. Taassuletavad süstlad takistavad pasta kuivamist ja hõlbustavad selle väljastamist. Teise võimalusena on saadaval MX Cleaneriga variandid. Need võimaldavad kontaktpindade lihtsat ja jäägivaba puhastamist. Puhastusvahend koosneb 100% limoneenist, tsitruseliste eeterlikust õlist saadavast looduslikust ainest, mis on täielikult biolagunev.

Lihtne rakendus

Tänu oma konsistentsile on MX-6 lihtne peale kanda ka algajatele. Videos näitame, kuidas seda saab rakendada, et vältida õhutaskute tekkimist protsessori ja jahuti vahele.

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles