Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Temperatuuri, niiskuse ja liikumisandur Sensibo ruumiandur

Temperatuuri, niiskuse ja liikumisandur Sensibo ruumiandur
Laos
  • 68.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 23 €
Kaubamärgid Sensibo
Kauba ID: 1806561
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Sensibo ruumiandur – temperatuuri, niiskuse ja liikumisandur

Sensibo Room Sensor on temperatuuri, niiskuse ja liikumisandur, mis suurendab teie mugavust ja mugavust. See uuenduslik toode muudab teie kodu mugavuse varjupaigaks, pakkudes mõõdikute täpset jälgimist, energiatõhusust, mugavust ja sujuvat integreerimist teie nutika kodu süsteemiga. Sensibo Room Sensor on ideaalne lahendus neile, kes hindavad mugavust, kokkuhoidu ja kontrolli oma sisekeskkonna üle. See andur töötab ainult Sensibo Air kontrolleriga.

Arukas kliimaseire

Sensibo ruumiandur jälgib täpselt temperatuuri ja niiskust reaalajas, tagades igas toas optimaalsed tingimused mugavuse ja heaolu tagamiseks. Tänu ülitäpsetele anduritele võite alati olla kindel, et teie kodukeskkond on teie vajadustele optimaalselt kohandatud.

Sujuv ühilduvus

See Sensibo Airi ökosüsteemiga sujuvalt töötav andur integreerub hõlpsalt olemasolevate Sensibo seadmetega. See funktsioon võimaldab kiiret ja lihtsat ühendamist nutikodu süsteemiga, tagades kõigi seadmete harmoonilise koostöö, et pakkuda parimat kasutuskogemust.

Isikupärastatud mugavus

Looge oma kodus ideaalsed tingimused, kohandades kliimat vastavalt oma eelistustele. Sensibo sensori andmeid kasutades saate luua isikupäraseid mugavustsoone, tagades ideaalsed elu- ja töötingimused igale pereliikmele.

Koduautomaatika integreerimine

Sensibo ruumiandur integreerub sujuvalt populaarsete hääleassistentide ja koduautomaatika platvormidega, nagu Amazon Alexa, Google Assistant ja Apple HomeKit. See funktsioon võimaldab lihtsate häälkäskluste abil lihtsat kliimajuhtimist teie kodus.

Tehnilised andmed:

Bränd Sensibo
Mudel Ruumiandur
Mõõtmed 65 x 65 x 17 mm
Rakendused iOS, Android, HTML5
Ühenduvus WiFi 802.11 b/g/n @ 2,4 GHz, DHCP või staatiline IP-aadress, SSL-krüptimine
Andurid Suure täpsusega temperatuuri- ja niiskusandurid, universaalne infrapuna vastuvõtja
Toetatud kliimaseadmed ja soojuspumbad Suvaline puldiga konditsioneer või soojuspump. See hõlmab mini-jaotusi, kõrgeid kinnitusi, aknakliimaseadmeid, kaasaskantavaid seadmeid ja juhtmevaba kaugjuhtimispuldiga keskkliimaseadet.

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles