Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Telg S3008 Mk II 2 TB

Telg S3008 Mk II 2 TB
Laos
  • 1 099.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 366.66 €
Kaubamärgid Axis
Kauba ID: 1775756
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Usaldusväärne ja turvaline

AXIS S3008 Mk II tagab usaldusväärse salvestuse tänu valvekvaliteediga kõvakettale. See suure jõudlusega salvesti pakub ülikõrglahutusega videosalvestuste jaoks gigabitist üleslinki. Ja kuna salvestised on krüpteeritud, võite olla kindel, et teie andmed on kaitstud. Salvestil on USB-port video eksportimiseks. Kõrgete küberturvalisuse nõuete täitmiseks pääsete oma filmimaterjalile juurde ka kõikjal, kasutades Axis Secure Remote Accessi. Lisaks on sellel salvestil 5-aastane garantii, nii et võite alati loota esmaklassilisele kvaliteedile, töökindlusele ja Axise toele.

Võitmatu Axise kvaliteet laia Axise portfelli jaoks

AXIS S3008 Mk II on laialdaselt testitud meie laia valiku kvaliteetsete toodetega, et pakkuda teile taskukohast ja ületamatu töökindlusega terviklikku lahendust. Näiteks on võimalik kasutada võrgukõlareid töötajatega suhtlemiseks ja sissetungijate ärahoidmiseks või võrgu videouksejaamad audiovisuaalseks tuvastamiseks ja kaugjuhtimiseks. Kõik riistvarakomponendid, sealhulgas PoE-lüliti ja valvekvaliteediga kõvaketas, on valideeritud, et vastata usaldusväärse ülikõrglahutusega seire nõuetele. See lihtsalt paigaldatav lahendus pakub teile kõike, mida vajate, et tagada iga installimine probleemideta.

Lihtne kasutada seirelahendust AXIS Companioniga

AXIS S3008 Mk II koos AXIS Companion VMS-iga ühendab ja toidab kuni kaheksa seadet ning saab olla töökorras vaid mõne klõpsuga. AXIS Companion on lihtsalt kasutatav videohaldustarkvara. See pakub videohaldust ja integreerub Axise kaamerate, sisetelefonide ja helitoodetega. Lahendust saab hõlpsasti laiendada ühe saidi järelevalve pakkumisest mitme saidi ja tervete riiklike kettide jälgimiseks.

Lihtne laiendada või skaleerida oma AXIS Camera Station süsteemi

AXIS S3008 Mk II-ga lahendus on teie ettevõtte jaoks hõlpsasti kohandatav ja laieneb sujuvalt teie vajaduste kasvades. Saate lisada oma olemasolevale AXIS Camera Station installile kuluefektiivsel viisil täiendavaid salvestiid ja muid Axise seadmeid. AXIS S3008 Mk II lisab teie süsteemi võrgupordid, PoE ja salvestusruumi ilma serveri koormust või hooldust suurendamata, säilitades samal ajal soovitud säilitusaja. Samuti saab see skaleerida mitme saidi AXIS Camera Station süsteeme hajutatud salvestusseadistustes, mõjutamata teisi seadmeid ja säilitades keskhalduspunkti, et hõlbustada hooldust ja haldamist.



Omadused
Brändi nimi Telg
Brändi ühilduvus Telg
Brutokaal (pakk, kg) 2.05
DC-sisendpesa Jah
Ei sisalda PVC
Energiatarve (max) 155
Etherneti LAN (RJ-45) pordid 9
Kaasas vahelduvvooluadapter Jah
Kiire paigaldusjuhend Jah
Kogu paigaldatud mälumaht 2
Kõrgus (pakendis, cm) 11.5
Ladustamise suhteline õhuniiskus (HH) 5-95
Laius (pakend, cm) 20
Maksimaalne salvestusmaht 2
Netokaal (toode, kg) 1.31
Power over Ethernet (PoE) kogueelarve 124
Power over Ethernet (PoE) portide kogus 8
Säilitustemperatuur (TT) -40-65
Sisse/välja lüliti Jah
Sisseehitatud protsessor Jah
Sügavus (pakend, cm) 23
Toetatud helivormingud AAC
Toetatud videovormingud AVC
Toetatud võrguprotokollid IPv4, IPv6 USGv6, ICMPv4/ICMPv6, HTTP, HTTPS, HTTP/2, TLS, QoS, SFTP, CIFS/SMB, SMTP, mDNS (Bonjour), UPnP, DNS/DNSv6, NTP, NTS, TCP, UDP, IGMP, ICMP, DHCPv4/v6, ARP, SSH, LLDP
Toide Etherneti kaudu (PoE) Jah
Töö suhteline õhuniiskus (HH) 10-85
Toote kõrgus 5.3
Toote laius 18
Toote sügavus 18
Toote värv Must
Töötemperatuur (TT) 0-45
USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) A-tüüpi portide arv 1
Vahelduvvoolu sisendpinge 100-240
Vahelduvvoolu sisendsagedus 50/60
Vasest Etherneti kaabelduse tehnoloogia 10BASE-T
Video sisendkanalid 8
Võrgustiku standardid IEEE 802.3af

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles