Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Telg P3737-PLE

  • 2 632.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 877.66 €
Kaubamärgid Axis
Kauba ID: 1676371
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
See mitmesuunaline kaamera, mis sobib ideaalselt laia ala jälgimiseks, pakub suurepäraseid ülevaateid ja üksikasjalikku katvust. Ülitõhusa energiatarbimisega tagab säästva järelevalve madalamate kasutuskuludega.

Kvaliteetse ülevaatega laiaulatuslik valve - 24/7
AXIS P3737-PLE pakub nelja kanalit 5 MP kanali kohta kiirusel 20 kaadrit sekundis, võimaldades teil jäädvustada nii lainurk- kui ka sissesuumitud üksikasjalikke vaateid. See sisaldab päeva-/öist funktsionaalsust ja 360° IR-valgustust koos individuaalselt juhitavate LED-ide ja eemaldatava IR-lõikefiltriga. Nii saate nautida selget, peegeldusevaba kaadrit ja suurepärast pildikvaliteeti isegi hämaras või täielikus pimeduses. Lisaks tagab kohtuekspertiisi WDR selguse, kui stseenis on nii tumedaid kui ka heledaid alasid. Lisaks on võimalik käitada metaandmeid ja AXIS Object Analyticsi vooge mitmel kanalil, et saaksite tuvastada ja klassifitseerida inimesi ja sõidukeid, näiteks sisenedes kasutaja määratud alale. See võimaldab loendada valitud objekte huvipakkuvas piirkonnas ja käivitada häire, kui lävi on ületatud.

Geniaalne disain
See kompaktkaamera pakub erinevaid paigaldusvõimalusi. Näiteks saab selle paigaldada süvistatuna diskreetseks jälgimiseks või paigaldada lakke, et tagada täielik 360° katvus. Nurkadele paigaldatuna pakub see 270° katvust. Sellel on võltsimiskindel korpus ja integreeritud IP66-/IP67-kategooria ilmastikukaitse, mis on kaitstud vihma, lume ja päikesevalguse eest – see on ideaalne väliseinale kinnitamiseks. Lisaks saab kõiki nelja varifokaalkaamera pead liigutada ja pöörata, et tagada optimaalne vaateväli. Lisaks saab iga pead eraldi juhtida, nii et saate jälgida stseene neljas suunas. Kaamera andureid saab ka keerata, nii et kaks kaamerapead saab paigutada üksteisele lähemale, kus üks jäädvustab laia vaate ja teine suumib samale sihtmärgile.

Kulusäästlik ja turvaline
Nelja kaamerapeaga ühes kaameras tagab AXIS P3737-PLE kiire, täpse ja kulutõhusa paigaldamise. Selle põhjuseks on asjaolu, et installida on ainult üks kaamera, üks kaabel tõmmata, üks IP-aadress ja üks videohaldustarkvara (VMS) litsents. Lisaks pakub see turuliidri energiatarbimist võrreldes mitme ühe sensoriga kaameraga – isegi kui infrapunakiirgus on lubatud. See tagab jätkusuutliku järelevalve madalamate tegevuskuludega. Tänu kaugsuumi ja teravustamise võimalustele välistab see praktilise peenhäälestuse vajaduse. Lisaks vähendab Axis Zipstream oluliselt ribalaiust ja salvestusnõudeid. Riistvarapõhine küberturvalisuse platvorm Axis Edge Vault kaitseb seadet ja kaitseb tundlikku teavet volitamata juurdepääsu eest.

Süvaõppe analüüs
Sellel ARTPEC-8-le ehitatud suure jõudlusega kaameral on sügavõppeprotsessor (DLPU), mis välistab vajaduse kallite serverite järele ning võimaldab kiiremat ja skaleeritavamat süsteemi. Lisaks parandab see töötlemisvõimalusi, et saaksite koguda ja analüüsida veelgi rohkem andmeid kui varem – äärepealt. See aitab tagada kiire, lihtsa ja tõhusa kohtuekspertiisi otsinguvõimalused reaalajas või salvestatud videos. Tänu AXIS Object Analyticsile suudab see tuvastada ja klassifitseerida inimesi ja sõidukeid. Lisaks saate ACAP-i versiooni 4 toega lisada oma süsteemile väärtust kohandatud rakendustega, mis põhinevad sügaval õppimisel, mida pakuvad Axis ja meie partnerid.
Omadused
Aktiivne rikkumishäire Jah
Anduri tüüp CMOS
Andurite arv 4
Autofookus Jah
Blenderi omadused 2688 x 1944
Brändi nimi Telg
Brutokaal (pakk, kg) 2.67
Etherneti LAN Jah
Etherneti LAN (RJ-45) pordid 1
Etherneti liidese tüüp Gigabit Ethernet
Fookuskaugus 8192
HDMI liidese tüüp Kuppel
HTTPS-i krüptimine Jah
Infrapuna (IR) väljalülitusfilter Jah
Jätkusuutlikkuse järgimine Jah
Kaadrisagedus 30
Kaamera panni juhtimine Jah
Kaamerate arv 1
Kaldenurga vahemik 25-95
Kaugjuhitav Jah
Kaugvaatamine Jah
Kodeerin IK09
Kõrgus (pakendis, cm) 12
Lai dünaamiline ulatus (WDR) Jah
Laius (pakend, cm) 32
LED tüüp JA
Megapiksleid kokku 5
Netokaal (toode, kg) 2
Objektiivi vaatenurk, diagonaal 134
Objektiivi vaatenurk, horisontaalne 99
Objektiivi vaatenurk, vertikaalne 77
Objektiivide arv 4
Öine nägemine Jah
Optilise anduri suurus 1/2.7
Päeva/öö režiim Jah
Paigaldustüüp Lagi
Pannivahemik -90-90
Pildi ülekate 2688 x 1944
Pöörlemisnurk 100
Progressiivne skaneerimine Jah
Rahvusvahelise kaitse (IP) kood IP66, IP67
ROM-i maht 4096
Säilitustemperatuur (TT) -40-65
Satelliidid IP turvakaamera
Sireeni müratase 55
Sügavus (pakend, cm) 34.5
Suumimisvõimalus Jah
Toetatud paigutus
Toiteallika tüüp PoE
Toote värv Valge
Töötemperatuur (TT) -30-50
Ühenduvustehnoloogia Ühendatud
Video tihendamise vormingud H.264
Videosalvestus Jah
Võrgustiku standardid IEEE 802.1x

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles