Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Telesini veekindel ümbris GoPro Hero 8 (GP-WTP-801) jaoks

  • 20.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7 €
Kaubamärgid Telesin
Kauba ID: 1456297
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Telesin GP-WTP-801 veekindel ümbris GoPro Hero 8 jaoks

Kas olete veealusest maailmast lummatud ja soovite jäädvustada selle ilu vapustavatele fotodele? Nüüd on see võimalik! Telesin GP-WTP-801 veekindel korpus võimaldab teil GoPro Hero 8 kaamera ohutult 40 meetri sügavusele uputada. Toode pakub ületamatut vastupidavust ja seda on uskumatult lihtne paigaldada. Samuti on see määrdumis- ja sõrmejäljekindel. See sobib ideaalselt teie GoPro Hero 8-ga, et hoida seda vee all ohutuna.

Jäädvustage veealuse maailma ilu

Mis teeb Telesini korpuse veealuseks pildistamiseks nii ideaalseks? Kui asetate sellesse kaamera, võimaldab see salvestada kuni 40 meetri sügavusel. Samuti ei pea te muretsema pildikvaliteedi halvenemise pärast. Objektiivikaitse on valmistatud kvaliteetsest orgaanilisest karastatud klaasist, mis pole mitte ainult vastupidav ja kahjustustekindel, vaid annab ka vee all pildistamisel fantastilisi tulemusi.

Loodud GoPro Hero 8 jaoks.

Korpus sobib ideaalselt teie GoPro Hero 8 kaameraga ning seda on kiire ja lihtne paigaldada. Sa ei pea isegi objektiivi eemaldama – nii ei kahjusta te seda. 316 roostevabast terasest valmistatud komponendid on äärmiselt vastupidavad ja plekikindlad. Öelge inetute sõrmejälgedega hüvasti! Veelgi enam, korpus on mõeldud kaameranupu pinda laiendama, pakkudes veelgi suuremat turvalisust.

Kasti

  • Veekindel ümbris GoPro Hero 8 jaoks
  • Kinnituskruvi
Bränd Telesin
Mudel GP-GP-801
Kaal 120 g
Veekindel Kuni 40 m
Mõõtmed 8x4,6x8,5 cm
Materjal (objektiivi kaitse) Kurnatud klaas
Materjal (kere) PC
Ühilduvus GoPro Hero 8

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles