Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Telesini veekindel kaitsekott tegevuskaameratele (GP-PRC-278-02)

Telesini veekindel kaitsekott tegevuskaameratele (GP-PRC-278-02)
Pole laos
  • 26.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 9 €
Kaubamärgid Telesin
Kauba ID: 1463356
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Telesini veekindel kaitsekott spordikaameratele (GP-PRC-278-02)

Kas soovite oma spordikaamerat turvaliselt hoida ja transportida? TELESINiga saab see võimalikuks! Veekindel kaitsekott mahutab kõike, mida vajate, alates kaamerast kuni selfie-pulgani ja kõik teie kaablid. Veelgi enam, saate sisetaskuid vabalt reguleerida, võimaldades teil kohandada suurust oma seadmetele sobivaks. Tagage TELESINiga maksimaalne mugavus!

Telesin/GP-PRC-278-02/5

Läbimõeldud disain

TELESIN kaitsekott on loodud ülima hoolega ja selle kaasaegne disain meeldib ka kõige nõudlikumale. Te ei pea muretsema oma varustuse kriimustuste pärast, sest see on seest väga pehme. Lisaks on selle korpusel uskumatu kõvadus, mis kaitseb sees olevaid seadmeid hävimise eest. See on ka IPX4 veekindel, mis tähendab, et see on vastupidav pritsmetele või vihmasele ilmale. Suurema teisaldatavuse tagamiseks on see varustatud liigutatava käepidemega.

Telesin/GP-PRC-278-02/6

Multifunktsionaalsus

Kas olete mures, et te ei mahuta kõike vajalikku kotti? TELESINiga saad neist hirmudest loobuda! Seest leiate ruumi kõige vajaliku ja muu jaoks! Sellesse mahub kaamera ja aku, aga ka selfie-pulk, kaablid ja muud kasulikud tarvikud. Veelgi enam, parema organiseerimise huvides on selle siseruum jagatud spetsiaalseteks taskuteks, mida saate spetsiaalse rihma abil vastavalt oma vajadustele reguleerida. Lisaks leiad seest ka eraldi võrktasku, kus saad hoida väikseid tarvikuid. Nüüd on spordikaamerate transportimine ja hoidmine väga lihtne!

Telesin/GP-PRC-278-02/3
Tootja TELESIN
Mudel GP-PRT-278-02
Mõõtmed 145×240×120 mm
Veekindel IPX4
Materjal PU
Omadused
FPV Tegevus
Toode Kohver/kohver

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles