Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Telesini süsinikkiust selfie-pulk spordikaameratele 1,2 m (GP-MNP-002)

Telesini süsinikkiust selfie-pulk spordikaameratele 1,2 m (GP-MNP-002)
Pole laos
  • 34.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 11.66 €
Kaubamärgid Telesin
Kauba ID: 1459574
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Telesin carbon selfie stick spordikaameratele 1,2m (GP-MNP-002)

Tehke veelgi paremaid selfisid või grupipilte. Telesin GP-MNP-002 süsinikkiust selfie-pulk aitab sind selles! Aksessuaar laieneb maksimaalselt 120 cm pikkuseks ning tänu oma robustsele disainile ei kõiguta ning talub kergesti kuni 0,3 kg koormust. Toode ühildub enamiku populaarsete spordikaamerate ja nutitelefonidega.

Tehke oma parim selfie

Jäädvustage suurem osa maastikust fotole või kaasake kaadrisse terve sõpruskond. Telesini Selfie Stick annab teile laiema vaatenurga ja annab suurepäraseid tulemusi. Lisaseadmel on 5-asendiline pikkuse reguleerimine vahemikus 32–120 cm, mis muudab selle ideaalseks enamiku stsenaariumide jaoks. Pealegi on see kokkupanduna piisavalt kompaktne, et olla alati käepärast!

Veelgi huvitavamad efektid

Kas soovite oma sõpru originaalse videoga üllatada? Kas teie jaoks on oluline saada kõige huvitavamad tulemused? Nüüd on see võimalik – kui kasutad 360° kaamerat, saad valmis fotol selfie-pulga nähtamatuks muuta. Katsetage, lõbutsege ja looge hämmastavaid kaadreid ebatavaliste nurkade alt!

Kerge ja vastupidav disain

Panusta kõrgeima kvaliteediga töötlusele. Selfikepp on valmistatud kvaliteetsest süsinikkiust, mis tähendab, et see on äärmiselt vastupidav, kuid samas kerge. Samuti on see väga korrosioonikindel, mistõttu on see vee peal ja vee peal kasutamise ohutu. Lisaks ei kõiguta see lahtivoldituna, muutes teie võtted stabiilseks. Samuti ei deformeeru tarvik – isegi pikaajalisel kasutamisel.

Lisamugavused

Selfipulga käepide on kaetud meeldiva puudutusega silikooniga. Tänu sellele ei libise see käes ja pakub suuremat mugavust. Lisatarviku allservast leiate ka 1/4" augu, mis võimaldab kinnitada näiteks statiivile (müüakse eraldi). Samuti saate selfie-pulga lukustada soovitud pikkusega, et vältida selle kogemata kokku- või lahtikäimist.

Lai ühilduvus

Kas kasutate GoPro-d igapäevaselt? Või eelistate salvestada telefoni? Telesini selfie-pulk sobib suurepäraselt peaaegu igas olukorras – see ühildub enamiku spordi- ja 360° kaameratega ning sobib ka nutitelefoni kinnitustele. See on varustatud spetsiaalse adapteri ja 1/4″ keermega, nii et selle saab edukalt teie valitud seadme külge kinnitada.

Bränd Telesin
Nimi Süsinikkiust selfie-pulk pikkusega 1,2 m.
Mudel GP-MNP-002
Pikkus 32-120 cm
Materjal 24T süsinikkiud, alumiiniumisulam, silikoon
Kandevõime Kuni 0,3 kg
Kaal 146 g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles