Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Telesini silikoonümbris GoPro Hero 11 Mini jaoks (SPS-001)

  • 14.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5 €
Kaubamärgid Telesin
Kauba ID: 1463256
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Telesini silikoonümbris GoPro HERO 11 Mini jaoks (SPS-001)

GoPro HERO 11 Minile pühendatud Telesini silikoonümbris on kaamera mugava ja turvalise kasutamise võti põnevate reiside, sporditrikkide ja unustamatute hetkede ajal. Aksessuaar on vastupidava disainiga ning valmistatud kvaliteetsest nahale meeldivast silikoonist. Sellega võite olla kindel, et teie hinnaline seade on igapäevasel kasutamisel kaitstud kukkumiste ja kahjustuste eest. Lisaks pakuvad nutikad väljalõiked lihtsat juurdepääsu kõikidele kaamera põhifunktsioonidele.

Telesin/SPS-001/3

Tugev disain

Telesini korpuse üks peamisi tugevusi on selle vastupidavus kukkumistele ja kriimustustele, pakkudes teie kaamerale usaldusväärset kaitset. Lisavarustus sobib ideaalselt GoPro HERO 11 Mini jaoks ning hoiab ära tõhusalt kriimustuste ja mehaaniliste vigastuste tekkimist. See võimaldab teil südamerahuga tegeleda oma kirgedega, teades, et teie seade on heades kätes.

Telesin/SPS-001/1

Kvaliteetne ehitus

Pehme silikoon muudab kaamera korpuse kinnitamise ja eemaldamise sujuvaks ja vaevatuks. Täpne sobivus ja läbimõeldud disain võimaldavad mugavalt kasutada kõiki seadme funktsioone, pakkudes täielikku vabadust salvestamisel ja filmimisel.

Telesin/SPS-001/4

Lihtne puhastada

Kodu puhtana hoidmine ei valmista teile probleeme. Materjal on plekikindel ja vajadusel pestav voolava vee all. Lisaks on tarvik kerge (14,8 g), nii et see ei ole koormav.

Telesin/SPS-001/5
Tootja. Telesin
Mudel SPS-001
Ühilduvus GoPro HERO 11 Mini
Materjal silikoon
Mõõtmed 62 x 54 x 41 mm
Kaal 14,8 g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles