Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Telesini seljakoti rihma kinnitus spordikaamerate jaoks (GP-JFM-009)

  • 21.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7.33 €
Kaubamärgid Telesin
Kauba ID: 1463355
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Telesini seljakotikinnitus spordikaameratele (GP-JFM-009)

Kas jäädvustate sageli oma mägireise? Kas otsite vidinat, mis võimaldab teil oma käed vabastada? TELESINiga saab see võimalikuks! Spordikaamera seljakotikinnitus võimaldab kiiresti ja lihtsalt jäädvustada vapustavaid kaadreid. Lisaks tagab see vidin teie salvestustele stabiilsuse ning on tänu nutikale disainile vastupidav ja töökindel. Samuti ei pea te muretsema kaamera maha kukkumise pärast, kuna kinnitusel on rohkemate hammastega klamber ja paksem vedru. TELESINiga saate salvestada unustamatuid kaadreid mis tahes ekspeditsioonist!

Telesin/GP-JFM-009/7

Läbimõeldud disain

TELESIN seljakoti vööklamber on disainitud ülima hoolega. See paistab silma oma lihtsa, kuid ainulaadse disainiga. See vidin on valmistatud kvaliteetsetest puudutustele meeldivatest materjalidest, mis muudab selle kasutamise mugavamaks. Lisaks on selle klambril rohkem hambaridu ja paksem vedru, nii et te ei pea muretsema seadme allakukkumise pärast. TELESINiga saate reisida läbi mägede nii, nagu teile kõige rohkem meeldib, jäädvustades samal ajal hämmastavaid videoid.

Telesin/GP-JFM-009/9

Kohandatud teie vajadustele

TELESIN on loonud vidina, mis vastab ka kõige nõudlikumate vajadustele. Kinnitus on 360° reguleeritav, nii et kaamera on seljakoti rihma külge kinnitatuna alati sirge. Kasutage spetsiaalset pannal ühe kaamera asendi lukustamiseks: tõmmake seda alla, et oma varustuse asendit vabalt reguleerida. Lisaks tagab tugev kinnitus stabiilsuse ja löögikindluse. Sellel kinnitusel on ka võimsad magnetid, nii et seda saab kinnitada erinevatele metallpindadele. Looge TELESINiga hämmastavat sisu!

Telesin/GP-JFM-009/5

Kasutusmugavus

TELESINi kinnitus pakub ka ületamatut kasutusmugavust. Saate neid kasutada mitmesuguste tegevuste jaoks, nagu mägironimine või matkamine. Kõik, mida pead tegema, on kinnitada see oma seljakoti rihma külge! Te ei pea selle installimise pärast muretsema – see on väga lihtne ja võtab vaid 4 sammu. Lisaks näitab see vidin laialdast ühilduvust paljude seadmetega, sealhulgas kaamerate, spordikaamerate või telefonidega. TELESINiga ei piira teid miski!

Telesin/GP-JFM-009/8

Kaasas

  • seljakoti rihma kinnitus
  • kinnituskruvi
  • Kasutusjuhend
Direktor TELESIN
Mudel GP-JFM-009
Mõõtmed 46,6×98 mm
Materjal 316 roostevaba teras + PC + TPU + süsinikteras
Kaal 140 g
Maksimaalne koormus 250 g
Omadused
FPV Tegevus
Toode

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles