Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Telesini ministatiiv spordikaameratele (GP-MNP-092-X)

Telesini ministatiiv spordikaameratele (GP-MNP-092-X)
Pole laos
  • 36.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 12.33 €
Kaubamärgid Telesin
Kauba ID: 1455844
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Kaasaskantav statiiv Telesin GP-MNP-092-X

Telesini kaasaskantav statiiv, mis on loodud spordikaamerate jaoks, laiendab veelgi teie salvestusvõimalusi. Reguleeritav kõrgus kuni 255 mm ja kandevõime kuni 2 kg muudavad selle äärmiselt mitmekülgseks. Statiiv on ka erakordselt stabiilne ja vastupidav. Kerge ja kompaktne, seda saab kasutada paljudes olukordades.

Reguleerige kõrgust vastavalt oma vajadustele

Teie otsustate, kui kõrge statiiv peaks olema. Selle kõrgust saab reguleerida vahemikus 134-255 mm. Paigutage see nii, nagu soovite ja saate ainulaadse vaatenurga!

Ideaalne spordikaamerate jaoks

Statiiv on loodud spetsiaalselt spordikaamerate jaoks. Kuni 2 kg kaaluv kandevõime tähendab, et saate oma seadme sellele probleemideta paigaldada. Statiiv tagab stabiilsuse ja usaldusväärse toe.

Stabiilne ja vastupidav disain

Statiivi jalad ulatuvad 45° nurga all – optimaalne väärtus, mis tagab konkurentsitu stabiilsuse. Veelgi enam, statiiv on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, näiteks alumiiniumisulamist, muutes selle vastupidavaks, kahjustus- ja kulumiskindlaks, nii et saate seda pikka aega vabalt kasutada.

Alati käepärast

Seda praktilist tarvikut saab isegi taskus kanda. See kaalub vaid 61 g ja kokkupanduna ei ületa selle kõrgus 13,4 cm.Selline hämmastavalt kompaktne statiiv võimaldab seda alati endaga kaasas kanda - see ei võta rahakotis ega seljakotis liiga palju ruumi. Sa ei jäta enam kunagi kasutamata võimalust teha huvitav kaader!

Lai rakendus

Telesini statiivi saab kasutada mitmel erineval viisil. Saate seda kasutada professionaalsete vlogide, kokandus- või meigiõpetuste ning isegi isetegemise õpetuste salvestamiseks. Saate seda kasutada ka perekondlike koosviibimiste ajal – see sobib suurepäraselt kindlate grupipiltide tegemiseks. Statiiv on kasulik ka kaameraalusena.

Bränd Telesin
Mudel GP-MNP-092-X
Mõõtmed 155 x 46 x 44 mm
Materjal PC + TPU + nailon PA
Värv must
Kaalupiirang 2 kg
Ühilduvus spordikaamerad
Minimaalne kõrgus 13,4 cm
Maksimaalne kõrgus 25,5 cm
Omadused
FPV Tegevus

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles