Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Telesini kaitsekile ekraanile ja objektiivile GoPro Hero 11/10/9 (GP-FLM-902) jaoks

  • 12.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.33 €
Kaubamärgid Telesin
Kauba ID: 1456208
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Kaitsekile Telesin GP-FLM-902 GoPro Hero 9/Hero 10/Hero 11 /Hero 12 kaamerate ekraanidele ja objektiividele

Hankige oma GoPro spordikaamerale igakülgne kaitse. Telesin GP-FLM-902 komplekt sisaldab ekraani ja objektiivi kaitsekilet, mis kaitseb neid tõhusalt kahjustuste eest. Samuti ei pea muretsema pildikvaliteedi kadumise või kaamera väärkasutuse pärast – toode on disainitud selliselt, et seda saab siiski ka puudutusega sujuvalt juhtida.

Sobib ideaalselt teie kaameraga

Nautige oma seadmete usaldusväärset kaitset. Kaitsekile kleepub ideaalselt ekraanidele ja läätsedele ning seda on lihtne paigaldada. See paistab silma täiusliku istuvuse poolest isegi servades. See ei kleepu välja ja on puudutusele väga meeldiv. Veelgi enam, tootmisprotsessis kasutatav meetod võimaldab kogu elemendi ühe korraga välja lõigata, vältides samal ajal fooliumil nähtavaid defekte.

Usaldusväärne igakülgne kaitse

Te ei pea enam ekraani- ja objektiivikaitset eraldi ostma. GP-FLM-902 komplekt sisaldab kõike, mida vajate oma kaamera igakülgse kaitse tagamiseks. Foolium on äärmiselt vastupidav ja uskumatult vastupidav kriimustustele ja muudele kahjustustele. Samuti on see kaetud spetsiaalse elektrostaatilise kattega.

Pildikvaliteet on sama hea kui varem

Kaitsekile läbilaskvus on 99%, mis tagab suurepärase pildikvaliteedi ilma kadudeta. Teie fotod ja videod avaldavad endiselt muljet oma loomulike, erksate värvide ja rikkalike detailidega ning teie ekraanidel kuvatav sisu on sama selge ja loetav kui kunagi varem.

Sujuvad puutetundlikud juhtnupud

Kas olete mures, et pärast puuteekraanile fooliumi kandmist ei ole teie kaamera kasutamine nii sujuv ja lihtne kui varem? Ära ole! Teil on endiselt mugav juurdepääs seadme kõikidele funktsioonidele. Kerge puudutusega saate alustada salvestamist või muuta seadeid. Telesin ei taga mitte ainult teie GoPro Hero 9/Hero 10/Hero 11 /Hero 12 turvalisust, vaid ka võrratut kasutuskogemust.

Kasti

  • Esiekraani kaitsekile GoPro Hero 9/Hero 10/Hero 11 /Hero 12 jaoks
  • Tagumise ekraani kaitsekile GoPro Hero 9/Hero 10/Hero 11 /Hero 12 jaoks
  • Objektiivi kaitsekile GoPro Hero 9/Hero 10/Hero 11 /Hero 12 jaoks
  • Puhastuslapp
Bränd Telesin
Mudel GP-FLM-902
Materjal Kaitsev foolium
Esipaneeli kaitsekile mõõtmed 30x30mm
Objektiivi kaitsekile mõõtmed 27x27mm
Tagumise ekraani kaitsekile mõõtmed 61,5x40,8 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles