Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Telesini kaelarihm koos kinnitusega spordikaameratele (TE-HNB-001)

  • 23.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 8 €
Kaubamärgid Telesin
Kauba ID: 1457571
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Telesini kaelatugi koos spordikaamera kinnitusega (TE-HNB-001)

Looge ainulaadne esimese isiku võte. Telesini kaelatugi ühildub paljude spordikaamerate ja nutitelefonide mudelitega. See võimaldab spetsiaalse adapteri abil mugavalt salvestusnurka reguleerida. Jäädvustage hingematvaid kaadreid, kui sõidate rattaga, süstaga või vallutate mäetippe – ainsaks piiriks on teie kujutlusvõime!

Lai ühilduvus

Sõltumata sellest, millist varustust te kasutate, on originaalsete POV-materjalide salvestamine lihtne! Peapael ühildub enamiku populaarsete spordikaameratega, nagu GoPro, Insta360 või DJI.

Reguleerige salvestusnurka

Salvestage spetsiaalselt loodud adapteriga mis tahes nurga alt. Nüüd saate hõlpsalt teha vapustavaid fotosid nii vertikaalselt kui ka horisontaalselt – võimalused on tõeliselt tohutud. Kaamera võib olla teiega mootorrattamatkadel, mägironimisel või isegi lemmikloomaga mängides.

Mugav juhtimine

Seadmel on nutikas nupp, mis lihtsustab selle kasutamist. Seadme avamiseks ja juhtimiseks piisab ühest nupust. Lisaks on see valmistatud elastsest kummimaterjaliga roostevabast terasest, mida on väga mugav kanda.

Brändi nimi Telesin
Mudel TE-HNB-001
Toote suurus 250*170*20 cm
Materjal Roostevaba teras + kumm
Kaal 180 g
Ühilduvus GoPro, DJI ja Insta360, mobiiltelefonid
Omadused
FPV Tegevus
Toode

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles