Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Telesin ujuv selfie stick spordikaameratele

Telesin ujuv selfie stick spordikaameratele
Laos
  • 21.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7.33 €
Kaubamärgid Telesin
Kauba ID: 1459552
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Telesini ujuv selfie stick spordikaameratele (GP-MNP-T01)

Jäädvustage veemaailma ilu. Telesin GP-MNP-T01 ujuv Selfie Stick hõljub veepinnal ja seda on tänu erksavärvilistele elementidele lihtne märgata. Samuti saab selle pikkust reguleerida vahemikus 36-62 cm.Tootel on ka eemaldatav kinnitus Wi-Fi puldi jaoks (pult ei kuulu komplekti) ja spetsiaalne rihm, millega saad selle randmele kinnitada. Lisavarustus ühildub enamiku spordikaameratega.

Tehke hämmastavaid fotosid

Kas sulle meeldib veesport? Või meeldib teile sukeldumine? Jäädvustage oma seiklused fantastiliselt! Lihtsalt kinnita oma spordikaamera Telesini ujukinnituse külge, mis hõljub vee peal ja on silmadele väga kerge. Samuti saate selle pikkust reguleerida vahemikus 36 kuni 62 cm. Nii saate seda hõlpsalt vastavalt oma vajadustele kohandada ja luua täiusliku võtte!

Keerulisus igas detailis

Selfipulga valmistamisel on kasutatud kvaliteetseid materjale, mis tagab selle erakordse vastupidavuse ja kahjustustele vastupidavuse. Toode on ka väga õhukindel, nii et sa ei pea kartma, et vesi sinna sisse satub. Teil on ka 1/4-tolline auk, mis võimaldab teil paigaldada lisatarvikuid, näiteks statiivi. Tähelepanu väärib ka libisemiskindel käepide, mis istub hästi käes ja tagab kindla haarde.

Kasti

  • Ujuv selfie-pulk
  • pöidlakruvi
  • Rihm
  • Eemaldatav Wi-Fi kaugjuhtimispuldi hoidik.
Bränd Telesin
Mudel GP-MNP-T01
Materjal Plastikust
Voldimata pikkus 62 cm
Volditud pikkus 36 cm
Kaal 200g
Maksimaalne kandevõime 1 kg

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles