Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Telesin turvaümbris GoPro HERO11 Mini jaoks

  • 13.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.66 €
Kaubamärgid Telesin
Kauba ID: 1463255
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Telesini kaitseümbris GoPro HERO 11 Mini jaoks

Telesini ümbris pakub teie GoPro HERO 11 Minile konkurentsitut kaitset kukkumiste ja põrutuste eest. Vastupidav materjal kaitseb teie seadet tõhusalt kahjustuste eest, samas kui täpselt lõigatud augud võimaldavad teil selle funktsioone täielikult ära kasutada. Kiire ja lihtne paigaldamine paneb teid kiiresti tööle.

Telesin/FMS-002/2

Kaamera eest hoolitsemine

Jätke kõik kahtlused oma GoPro HERO 11 Mini ohutuse suhtes. Telesini korpus on valmistatud keskkonnasõbralikust vaigust, pakkudes usaldusväärset kaitset igasuguste kahjustuste eest. Tänu sellele saate keskenduda unustamatute hetkede jäädvustamisele, teades, et teie kaamera on täielikult kaitstud.

Telesin/FMS-002/6

Peen disain

Täpselt valmistatud augud võimaldavad mugavalt kasutada kaamera nuppe. Tänu nutikale disainile saate salvestada filmi ka seadme laadimise ajal. Lisaks muudab külgava ümbrise kiire ja hõlpsa paigaldamise lihtsaks ning see kaalub vaid 13,8 g – te ei tunne seda seal isegi!

Telesin/FMS-002/7

Usaldusväärne soojuse hajumine

Vältige salvestamise katkestamist kaamera ülekuumenemise tõttu. Telesini šassii tagab tõhusa soojuse hajumise, et vältida tarbetuid seisakuid. Kasutage oma GoPro HERO 11 Minit maksimaalselt ja jäädvustage kõige ilusamaid kaadreid ilma takistuste ja piiranguteta!

Telesin/FMS-002/1
Tootja Telesin
Mudel FMS-002
Ühilduvus GoPro HERO 11 Mini
Materjal PC ABS
Mõõtmed 60 x 54 x 35 mm
Kaal 13,8 g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles