Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

TELESIN selfie stick statiivi ja puldiga (130 cm)

TELESIN selfie stick statiivi ja puldiga (130 cm)
Pole laos
  • 40.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 13.66 €
Kaubamärgid Telesin
Kauba ID: 1459576
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Selfikepp statiiviga 1,3m kaugjuhtimispuldiga Telesin TE-RCSS-003.

Tehke originaalfotode loomine lihtsaks. Telesin TE-RCSS-003 on praktiline selfie-pulk, mis võib toimida ka statiivina. See laieneb maksimaalselt 1,3 meetrini ja on laialdaselt ühilduv. Aksessuaari valmistamisel on kasutatud kvaliteetseid materjale, mis muudab selle väga stabiilseks ja vastupidavaks. Komplekti kuulub ka väike pult, mis võimaldab kaugjuhtida telefoni kaamerat või videokaamerat.

Selfipulk, mida vajate

Kas soovite teha täiuslikku selfiet mägede taustal? Või võib-olla on teie jaoks oluline panna raami terve rühm sõpru? Telesini selfie-pulk võimaldab seda teha! Saate reguleerida selle pikkust vahemikus 24,5 cm kuni 130 cm, mistõttu on see ideaalne erinevates olukordades. Pealegi muutub aksessuaar kokkupanduna nii kompaktseks, et saate selle hõlpsalt seljakotti panna ja kõikjale kaasa võtta!

Stabiilne statiiv

Lisaseade on kasulik ka videoblogide, õpetuste ja palju muu salvestamisel. Saate selle jalgu igal ajal pikendada, muutes selle praktiliseks statiiviks. Tänu täiustatud disainile ja kvaliteetsete materjalide kasutamisele on toode äärmiselt stabiilne ja vastupidav. See töötab suurepäraselt erinevatel pindadel - nii tasasel põrandal kui ka murul.

Komplektis kaugjuhtimispult

Kaasasolev kaugjuhtimispult võimaldab statiivile kinnitatuna seadet kaugjuhtida. See töötab suurepäraselt koos nutitelefoni või mõne spordikaameraga. Sellega saab hõlpsasti pildistada või videot salvestada ning GoPro Hero puhul saab valida töörežiimi, näiteks time-lapse. Kaugjuhtimispult ühendub Bluetoothi kaudu ja selle tööulatus on kuni 40 meetrit.

Korduvkasutatav

Koostage huvitav reisiaruanne, koostage meigiõpetus või salvestage sporditreeningu ettepanek – statiiviga selfie-pulk tuleb kasuks kõigis nendes olukordades ja paljudes muudes olukordades! Aksessuaar võimaldab reguleerida sellele asetatud nutitelefoni asendit – saate selle hõlpsalt asetada vertikaalselt või horisontaalselt. See tähendab, et selle abiga saate hõlpsalt teha nii YouTube'i videoid kui ka lühimaterjale sotsiaalvõrgustikesse.

Universaalne ühilduvus

Selfipulk ühildub enamiku kuulsate kaubamärkide nutitelefonide ja kaameratega. See on varustatud sobiva adapteriga ning komplektis on ka spetsiaalne telefonihoidik. Olenemata sellest, millist varustust te kasutate, saate nüüd hõlpsalt luua palju suurepäraseid kaadreid! Märkus: kaugjuhtimispult ühildub ainult nutitelefonide ja GoPro Hero 11/10/9/8/MAX spordikaameratega.

Kasti

  • Selfie pulk
  • Telefonihoidja
  • USB C kaabel
  • Pult
  • Lühike lukustuskruvi
  • Pikk lukustuskruvi
  • Kasutusjuhend
Bränd Telesin
Nimi Selfie stick 1.3 puldiga.
Mudel TE-RCSS-003
Selfie pulga pikkus 24,5-130 cm
Kaugjuhtimispuldi laadimisaeg u. 1 tund
Kaugjuhtimispuldi tööaeg u. kell 5
Kaugjuhtimispuldi laadimisport USB-C
Laadimispinge 5V 100mA
Materjal Alumiinium + ABS + roostevaba teras
Mõõtmed 31,5 x 31,5 x 245 mm
Kaal 230 g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles