Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Telesin selfie stick nutitelefonidele ja spordikaameratele BT kaugjuhtimispuldiga (TE-RCSS-001)

Telesin selfie stick nutitelefonidele ja spordikaameratele BT kaugjuhtimispuldiga (TE-RCSS-001)
Laos
  • 35.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 12 €
Kaubamärgid Telesin
Kauba ID: 1456638
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Selfipulk kaugjuhtimispuldiga Telesin TE-RCSS-001

Tehke täiuslikke selfisid ja salvestage veelgi huvitavamaid kaadreid. Telesini selfie-pulk ühildub enamiku populaarsete spordikaameratega ja selle maksimaalne pikkus on kuni 600 mm. Toimib hästi ka statiivina. Komplekti kuulub ka väike pult, mis võimaldab kaamerat kaugjuhtida kuni 72m kauguselt.

Mugav pikkuse reguleerimine.

Selfipulk on loodud vastama kasutajate erinevatele vajadustele. See võimaldab reguleerida selle pikkust mitmes etapis kuni 600 mm. Nüüd saate hõlpsalt jäädvustada hingematva maastiku tervikuna või teha täiusliku grupiselfie! Lisaseadme saate hõlpsalt muuta ka praktiliseks statiiviks, et salvestada selgeid kaadreid või valmistada ette YouTube'i õpetusi.

Kaasas praktiline kaugjuhtimispult.

Nautige salvestamisel või pildistamisel peaaegu piiramatut vabadust. Komplekti kuulub väike Bluetooth kaugjuhtimispult, millega saab kaugjuhtida oma nutitelefoni kaamerat või videokaamerat. Maksimaalne ulatus on 72 meetrit ning tänu magnetilisele disainile saad selle lihtsalt selfiepulga külge kinnitada või sealt eemaldada. Nüüd piisab vaid ühe klõpsuga, et alustada salvestamist või pildistada!

Lai ühilduvus

Selfipulgale saad hõlpsasti kinnitada spordikaamera või nutitelefoni. Lisavarustus on varustatud telefonihoidjaga ja ühildub paljude seadmemudelitega – näiteks GoPro 10, 9, 8 ja MAX. Olenemata sellest, millist varustust te kasutate, saate nüüd hõlpsalt tulemusi, millest unistate!

Saate selle alati kaasas olla

Kerge ja kokkupandav disain võimaldab Telesini Selfie Stickil olla teiega peaaegu kõikjal kaasas. Kokkupanduna on aksessuaari pikkus vaid 173 mm - mahutad selle lihtsalt selja- või käekotti! Võtke see järgmisele reisile või peole kaasa ja ärge jätke kasutamata võimalust teha fantastiline foto.

Tahke

Tarvik on valmistatud suurepärase kvaliteediga materjalidest, tagades selle tugevuse ja kulumiskindluse. Alumiiniumisulamist varras on ülimalt vastupidav ja sobib suurepäraselt kätte – see ei libise sealt välja. Spetsiaalselt disainitud statiivi jalad tagavad selle stabiilsuse ning neile asetatud libisemiskindlad padjad ei lase sellel laual, laual või põrandal ringi liikuda.

Kasti

  • Selfie pulk
  • Bluetoothi kaugjuhtimispult
  • USB C kaabel
  • Telefoni klipp
  • Lukustuskruvi
  • Telefoni kinnituskruvi
  • Adapter
  • Kasutusjuhend
Bränd Telesin
Mudel TE-RCSS-001
Pikkus peale voltimist 173±2 mm
Maksimaalne pikkus 600±10 mm
Telefoni klambri laius 57-103 mm
Kaugjuhtimispuldi aku mahutavus 65 mAh
Kaugjuhtimispuldi laadimispinge Rohkem kui 5V 100mA
Kaugjuhitav laadimisliides USB-C
Kaugjuhtimispuldi laadimisaeg Umbes 2 tundi
Kaugjuhtimispuldi tööaeg Umbes 12 tundi
Kaugjuhtimispuldi mõõdud 42x35 mm
Omadused
FPV Tegevus

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles