Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Telesin Dome Port veealune korpus GoPro Hero 11/10/9 (GP-DMP-T09) jaoks

Telesin Dome Port veealune korpus GoPro Hero 11/10/9 (GP-DMP-T09) jaoks
Laos
  • 52.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 17.66 €
Kaubamärgid Telesin
Kauba ID: 1455849
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Veealune korpus Telelesin GP-DMP-T09 GoPro Hero 9/Hero 10/Hero 11/Hero 12 jaoks

Praktiline Telesini kaubamärgi korpus teie GoPro kaamerale võimaldab teil teha originaalfotosid vee kohal ja all. See mitte ainult ei hõlju vee kohal, vaid on ka veekindel kuni 30 meetri sügavuseni. See tagab laia vaatevälja ja 93% valguse läbilaskvuse. Libisemiskindla käepideme sees on ka sahtel väikeste esemete hoiustamiseks.

Tehke hingematvaid veealuseid fotosid

Korpuse kuppel on valmistatud Saksa akrüülklaasist, mis on ülimalt vastupidav, kaitseb seadet suurepäraselt ning annab ka selge ja selge pildi. Objektiivi ja selle ülaosa vaheline kaugus on 70 mm, mis tagab optimaalse vaatamise. Tarvik on varustatud spetsiaalsete elementidega, mis takistavad selle aurustumist. Samuti ei pea te muretsema, et peegeldused võivad teie fotode ja videote kvaliteeti rikkuda. Veelgi enam, 180° vaateväli võimaldab jäädvustada vapustavaid pilte.

Usaldusväärne ja multifunktsionaalne

Korpust saate kasutada mitmel erineval viisil. See lisatarviku mitmekülgsus on tingitud selle ujuvusest ja veekindlusest kuni 30 meetri sügavuseni. Toode võimaldab salvestada ainulaadseid kaadreid nii maal kui ka otse veepinna kohal. Tänu sellele saate teha ka hämmastavaid veealuseid fotosid.

Praktiline käepide

Korpuse libisemiskindel käepide on TPE materjalist, meeldiv puudutusele. See võimaldab lisatarvikut enesekindlalt ja mugavalt kasutada nii maal kui ka vee all. Sees on väike sahtel, kus saab hoida näiteks võtmeid või münte. Võite selle täita ka veega, et säilitada optimaalne ujuvus igas olukorras.

Hoolikalt läbimõeldud disain

Korpuse paigaldamine on uskumatult lihtne, nagu ka selle kasutamine. Lisavarustus on varustatud päästikuga, tänu millele saate ühe silmapilguga teha vapustavaid fotosid. Roostevabast terasest komponendid on vastupidavad ja kulumiskindlad. Lisaks muudab reguleeritava pikkusega randmehoidja ümbrise kasutamise turvalisemaks ja hoiab ära selle kadumise.

Pakkimisnimekiri

  • ujuvusvarras
  • kuppelport
  • mutrivõti
  • puhastuslapp
  • uduvastane kile
  • toimumas
  • käerihm
  • kruvi
Bränd Telesin
Nimi GoPro Hero 9/Hero 10/Hero 11/Hero 12 Dome Port
Kaal 420 g
Mõõtmed 185 x 185 x 102 mm
Materjal roostevaba teras + arvuti
Ühilduvus GoPro Hero 9 / Hero 10 / Hero 11 / Hero 12
Värv must ja kollane

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles