Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Telesin Box kolme kanaliga laadija GoPro Hero 11 / Hero 10 / Hero 9 jaoks

Telesin Box kolme kanaliga laadija GoPro Hero 11 / Hero 10 / Hero 9 jaoks
Pole laos
  • 23.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 8 €
Kaubamärgid Telesin
Kauba ID: 1455860
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Laadija Telesin GP-BCG-901 GoPro Hero 12/Hero 11/Hero 10/Hero 9 akude jaoks

Telesini 3-in-1 laadija võimaldab kiiresti laadida kuni 3 GoPro Hero akut üheaegselt. Kerge ja kompaktne – see võib alati käepärast olla. Selle keerukas turvasüsteem muudab selle kasutamise ohutuks. Lisaks annavad sisseehitatud LED-indikaatorid reaalajas teavet laadimisoleku kohta. Lisaboonusena on laadijal silikoonist sahtel kuni kahe TF-mälukaardi hoidmiseks.

Aku kiire laadimine

Toode toetab 2,4A kiirlaadimist. See tähendab, et sellega saab laadida 3 GoPro Hero 12/Hero 11/Hero 10/Hero 9 akut vaid 2,5 tunniga. Laadijal on USB-C port, mis muudab selle uskumatult mitmekülgseks – selle kasutamiseks pole vaja täiendavaid adaptereid.

Ärge muretsege oma seadmete ohutuse pärast

Spetsiaalne kaitsesüsteem kaitseb laadijat ja akusid kahjustuste eest. Seadmeid ei ohusta ülelaadimine, ülekoormus, ülepinge, lühis või ülemäärane temperatuur. Spetsiaalne tulekindel korpus suurendab seadmete kasutamise ohutust.

Lihtne juurdepääs põhiteabele

Sisseehitatud LED-tuled muudavad laadija kasutamise lihtsaks, pakkudes reaalajas laadimisolekuteavet. Näiteks roheline tähendab, et laadimine on lõppenud, ja kollane tähendab, et aku on peaaegu täis. Sinine näitab, et laadija on lülitunud ooterežiimi, ja punane näitab, et laadimine on pooleli.

Praktiline disain

Seade on puudutusele meeldiv, mugav ja mugav kasutada. See kaalub vaid 68,31 g, seega ei koorma see teie rahakotti, kohvrit ega seljakotti. Saate selle hõlpsalt pakkida ja kaasa võtta kõikjale – õues, sõpradega puhkusele või pikale reisile. Libisemiskindlad silikoonpadjad võimaldavad teil laadija kindlalt mis tahes pinnale kinnitada. Seadme kate on varustatud magnetlukuga.

Bränd Telesin
Nimi Hero 9/Hero 10/Hero 11/Hero 12 laadimisümbris
Mudel GP-BTsG-901
Kaal 68,31 g
Mõõtmed 124 x 105 x 56 mm
Sisendpinge 5V 2,4A
Väljundpinge 4,4 V (3 aku samaaegsel laadimisel)
Ühilduvus

patareid jaoks

GoPro Hero 12 / Hero 11 / Hero 10 / Hero 9

Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles