Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Telesin alumiiniumist turvaümbris GoPro Hero jaoks 11/10/9

  • 32.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 11 €
Kaubamärgid Telesin
Kauba ID: 1459551
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Telesini alumiiniumist kaitseümbris GoPro Hero 12/11/10/9 GP-FMS-G11 jaoks

Kaitske oma spordikaamerat kahjustuste eest ja saate põnevamaid salvestusvõimalusi. Alumiiniumisulamist valmistatud Telesin GP-FMS-G11 kaitsekorpus on erakordselt vastupidav ja kaasas on mitu kinnitusriistvara, mis võimaldab teil vabalt oma valitud tarvikuid paigaldada. Sellel on ka spetsiaalne kaitsekiht.

Usaldusväärne kaitse

Korpuse valmistamisel kasutati kvaliteetset alumiiniumisulamit, mis teeb selle ülimalt vastupidavaks ja kahjustustele vastupidavaks. Veelgi enam, lisavarustus sobib ideaalselt GoPro Hero 12/11/10/9 kujuga ja tagab selle tulemusel veelgi parema kaitse. Toodet on ka väga lihtne paigaldada. Samuti on see kaetud spetsiaalse kihiga, mis kaitseb kaamerat kriimustuste eest.

Mugav kasutamine

Tänu läbimõeldud disainile võimaldab ümbris mugavalt kasutada sellesse paigutatud kaamerat ega piira Sinu võimalusi. Lisaseadme üks külg avaneb, mistõttu on seadme laadimiseks lihtne ühendada. Teil on ka palju ruumi Max-objektiivide või ND-filtrite hõlpsaks paigaldamiseks.

Kasutage täiendavaid tarvikuid

Hankige rohkem funktsioone. Korpusel on 1/4-tolline auk ja kaks külmakinga kinnitust, et saaksite paigaldada lisatarvikuid, nagu statiivi, selfie-pulga, mikrofoni või lisavalgustuse. Looge veelgi huvitavamaid videoid ja jagage neid kogu maailmaga!

Kasti

  • Toimub
  • kuuskantvõti
  • Kruvi M3*4
Bränd Telesin
Nimi Alumiiniumisulamist küülikupuur
Mudel GP-FMS-G11
Värv Hall
Materjal Alumiiniumisulam
Mõõtmed 79 x 63 x 33 mm
Kaal 65 g
Ühilduvus GoPro Hero 11.12.10

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles