Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Telefonihoidja Savio CH-02

Telefonihoidja Savio CH-02
Laos
  • 15.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5.33 €
Kaubamärgid Savio
Kauba ID: 1452973
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Automagnetiline telefonihoidik Savio CH-02 on universaalne hoidik, mis on valmis kinnitamiseks teie auto tuulutusava külge. Seda on lihtne paigaldada ja see ühildub enamiku telefonidega. See võimaldab hõlpsat juurdepääsu nutitelefonile sõidu ajal.

Saate telefoni ühendada ja lahti ühendada ühe käega. Seda on võimalik paigaldada vertikaalselt ja horisontaalselt. Lisaks võimaldab Savio CH-02 mugavalt läbi valjuhääldi rääkida. Telefonihoidja on stabiilne igal teel.

Hoidjat saab pöörata 360°, et kasutaja saaks leida ideaalse nurga. Tänu sellele on teil veelgi lihtsam juurdepääs oma GPS-ile. Stabiilne magnetväli ei sega telefoni signaali ega mõjuta funktsionaalsust.

Reguleeritav nurk

Magnethoidiku Savio CH-02 paigaldus on kinnitatud auto tuulutusava külge. Pistikud tuleb sisestada ainult auto tuulutusavadesse. Ventilatsiooniühendused hoiavad stabiilset asendit ja kaitsevad kriimustuste eest. Kui soovite selle asukohta muuta.

Funktsionaalne ja kompaktne disain võimaldab täielikku kontrolli ega takista vaadet. Hoidiku must värv sobib ideaalselt iga auto interjööriga.

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles