Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Telefonihoidja / alus C1 Omoton (roosa-kuldne)

Telefonihoidja / alus C1 Omoton (roosa-kuldne)
Laos
  • 14.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5 €
Kaubamärgid Omoton
Kauba ID: 1806793
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Omoton C1 telefonihoidik/statiiv (roosa-kuldne)

Omoton C1 telefonihoidja on soliidse, läbimõeldud disainiga ning erakordselt mugav kasutada. See tagab teile nutitelefonis filme vaadates optimaalse vaatenurga ja tänu libisemisvastastele padjadele tagab erakordse stabiilsuse. Lisatarvikut eristab ka laialdane ühilduvus – sellele saab edukalt paigutada kuni 11" diagonaaliga telefone ja tahvelarvuteid.

Omoton/C1-roosa-kuld/1

Täiustatud disain – lai ühilduvus

Alus on valmistatud vastupidavast alumiiniumisulamist, muutes selle uskumatult stabiilseks ja vastupidavaks. Seda iseloomustab ka suurendatud disain - see mahutab hõlpsalt isegi suuri nutitelefone ja tahvelarvuteid. See ühildub seadmetega, mille diagonaal on kuni 11 tolli. See tähendab, et see töötab suurepäraselt näiteks koos iPhone'ide, iPadide ja Samsungi, LG või Sony telefonidega. Sa ei pea isegi nutitelefoni korpusest välja võtma (kuni 12 mm)!

Omoton/C1-roosa-kuld/2

Lisamugavused

C1 hoidik võimaldab mugavalt laadida sellele asetatud seadmeid. See on varustatud spetsiaalsete aukudega, mille kaudu saate kaablit hõlpsalt tõmmata. Tänu sellele võite olla kindel, et teie nutitelefon ei tühjene kõige ebasobivamal hetkel! Samuti on teil lihtsam oma töölauda korras hoida. Veelgi enam, alusel on libisemisvastased silikoonpadjad, mis kaitsevad sellele asetatud varustust kriimustuste eest ja tagavad suurema stabiilsuse.

Omoton/C1-roosa-kuld/3

Paljud kasutusalad

See praktiline alus sobib suurepäraselt erinevateks rakendusteks. Näiteks pakub see teile tahvelarvutis või telefonis telesarju vaadates optimaalse vaatenurga. See muudab ka märkmete tegemise ja videokonverentsidel osalemise lihtsamaks. Saate selle asetada ka magamistoas olevale lauale, et nutitelefon oleks voodis lamades käeulatuses. Käepide tuleb kasuks ka köögis – see võimaldab mugavalt YouTube’i retseptide järgi roogasid valmistada.

Omoton/C1-roosa-kuld/4
Tootja Omoton
Mudel C1
Värv Roosa ja kuldne
Materjal Alumiiniumsulam + silikoon
Ühilduvus Nutitelefonid ja tahvelarvutid kuni 11"
Omadused
Traadita sagedusala must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles