Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Techwoodi riisikeetja

Techwoodi riisikeetja
Laos
  • 29.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 10 €
Kaubamärgid Techwood
Kauba ID: 1467178
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Techwoodi riisikeetja

Kas teile meeldivad Aasia toidud ja keedate sageli riisi? Varustage end praktilise seadmega, mis tagab teie keedetud riisi õige konsistentsi ja kõrge maitse. Seadme maht on 1 liiter ning eemaldatav mittenakkuva kattega kauss muudab toiduvalmistamise lihtsamaks. Teine eelis on sooja hoidmise funktsioon ja praktiline lüliti tagab mugava juhtimise.

Professionaalne toiduvalmistamine

Kas sulle meeldib valmistada maitsvaid roogasid ja hoolid pakutava toidu kõrgest kvaliteedist? Selle seadmega unustate kleepuva, ülekeedetud riisi. TCR-106-l on eemaldatav üheliitrine kauss, mis võimaldab valmistada optimaalse koguse toitu ja tagab lihtsa käsitsemise. Eeliseks on mittenakkuv kate – riis ei kõrbe ega kleepu.

Hästi kujundatud

Techwood TCR-106 mitte ainult ei võimalda teil süüa teha, vaid toetab ka soojashoidmise funktsiooni. Nii ei pea te enne ülejäänud roa valmistamist muretsema, et riis kuivab ära. Praktiline lüliti võimaldab mugavalt lülituda toiduvalmistamise ja soojas hoidmise funktsioonide vahel, klaaskaas aga võimaldab näha seadme sisemusse. Plussiks on ka isoleeritud käepidemed ohutuks käsitsemiseks ja seadme väiksus.

Kaasas

  • Riisi keetmise seade
  • Pahtlilabida
  • Mõõtke
Tootja Techwood
Mudel TKR-106
Mahutavus 1 l
Võimsus 400 W
Toiteallikas 220–240 V~ 50/60 Hz
Kaal 2 kg
Mõõtmed 24,5 x 24,5 x 20 cm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles