Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Techwood TRA-47P elektriline raclette grill 4 inimesele

Techwood TRA-47P elektriline raclette grill 4 inimesele
Laos
  • 36.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 12.33 €
Kaubamärgid Techwood
Kauba ID: 1463214
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Techwood TRA-47P: raclette grill 4 inimesele.

See uuenduslik raclette grill on loodud selleks, et pakkuda teile ja teie lähedastele ainulaadset kulinaarset kogemust. See elegantne ja praktiline mudel ühendab kaasaegse disaini kõrgtehnoloogiaga, tagades mitte ainult maitsva, vaid ka ohutu toiduvalmistamise. Techwood TRA-47P raclette grill ei ole mitte ainult suurepärane tööriist toiduvalmistamiseks, vaid ka suurepärane investeering lähedaste seltsis veedetud ühistesse hetkedesse. Leidke inspiratsiooni uutest maitsetest ja naudingutest selle ainulaadse seadmega, mis annab teile ainulaadse kulinaarse kogemuse.

Tehwood/TRA-47P/1

Techwood TRA-47P ainulaadsed omadused, mis eristavad seda teistest

Techwood TRA-47P raclette grill töötab standardpingel 230 V-50 Hz ja selle võimsus on 600 W, mis tagab grillipinna kiire ja ühtlase kuumenemise. Sellise jõudlusega saate hõlpsasti valmistada mitmesuguseid roogasid: mahlasest lihast maitsvate köögiviljadeni – kõik ühes seadmes. Techwood TRA-47P on varustatud ka mitmete lisafunktsioonidega, mis muudavad toiduvalmistamise veelgi mugavamaks. Eemaldatav keedukivi võimaldab teil nautida pliidiplaadil valminud toidu autentset maitset. Lisaks tagavad soojusisolatsiooniga käepidemed ohutu kasutamise, välistades põletusohu. Mugavalt juhitav valgusindikaatoriga lüliti võimaldab hõlpsalt jälgida seadme olekut. Samuti on oluline tagada ohutu kasutamine. Seetõttu on Techwood TRA-47P varustatud termokaitsega, mis lülitab seadme ülekuumenemise korral automaatselt välja, tagades toiduvalmistamise ajal meelerahu.

Tehwood/TRA-47P/2

Viige sotsiaalsed ja perekondlikud koosviibimised täiesti uuele tasemele!

See seade loodi teie seltskondlikke ja perekondlikke koosviibimisi silmas pidades. Komplektis on kuni neli spetsiaalse kattega panni, mis võimaldavad igal külalisel valmistada oma lemmikroogi oma maitse järgi. Ükskõik, kas eelistate liha, köögivilju või soovite proovida loomingulisi maitsekombinatsioone, Techwood TRA-47P võimaldab teil rahuldada kõigi teie rühma kuuluvate inimeste maitseid.

Bränd Techwood
Mudel TRA-47P
Toiteallikas 230V-50Hz
Võimsus 600 W
Lisafunktsioonid Eemaldatav keedukivi
Isoleerivad käepidemed
Märgutulega lüliti
Termokaitse
4 mittenakkuvat panni

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles