Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Techwood TGD-038 elektrigrill

Techwood TGD-038 elektrigrill
Laos
  • 44.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 15 €
Kaubamärgid Techwood
Kauba ID: 1463211
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Elektrigrill Techwood TGD-038: tervislik maitse teie laual.

Meil on hea meel tutvustada Techwood TGD-038 elektrigrilli, mis võimaldab nautida oma lemmikroogade maitset täiesti uuel, tervislikumal viisil. Tänu topelt reguleeritavale mittenakkuvale grillile küpsetate ilma liigset rasva kasutamata, säilitades samal ajal täieliku maitse ja aroomi. Selle seadmega ei muutu dieedi pidamine mitte ainult lihtsamaks, vaid ka nauditavamaks!

Techwood/TGD-038/1

Mitmekülgsed toiduvalmistamise võimalused

Techwood TGD-038 loodi teie mugavust silmas pidades. Lisaks pöörlev ülemine grillplaat võimaldab valmistada gurmeepaninisid ja paksemaid roogasid. See võimaldab üllatada oma lähedasi erinevate roogadega, rahuldades ka kõige kogenumad gurmaanid. Grill on varustatud ka märgutuledega, mis muudavad küpsetusprotsessi juhtimise lihtsamaks, tagades iga kord ideaalse tulemuse.

Techwood/TGD-038/2

Tervislik maitse teie laual

Teie ja teie pere tervis on meie prioriteet. Seetõttu on Techwood TGD-038 varustatud grillil olevate soontega, mis lasevad liigsel rasval kiiresti ära voolata, võimaldades nautida maitset ilma lisakaloriteta. Lisaks võimaldab spetsiaalne rasvanõu hõlpsalt oma kööki korras hoida. Automaatne termostaat ja kuumakaitse tagavad ohutu grillimise, võimaldades keskenduda kõige tähtsamale – toiduvalmistamise nautimisele.

Techwood/TGD-038/3

Tervis ja ohutus ennekõike

Techwood TGD-038 on ainulaadne elektrigrill, mis muudab toiduvalmistamise viisi ja samal ajal hoolitseb oma tervise eest. Avastage uusi võimalusi kulinaarseteks katseteks ja nautige oma lemmikroogade maitset süümepiinadeta. See on suurepärane valik neile, kes hindavad mitte ainult mugavust, vaid hoolivad ka oma tervisest. Tellige Techwood TGD-038 juba täna ja asuge maitsvale kulinaarsele teekonnale!

Techwood/TGD-038/4

Komplektis:

  • Grill
  • Rasvakoguja
Bränd Techwood
Mudel TGD-038
Termostaat Automaatne
Termokaitse Jah
Plastikust Roostevaba teras
Toiteallikas 220–240 V ~ 50–60 Hz
Võimsus 1800 W
Lisafunktsioonid Kahekordselt reguleeritavad mittenakkuva kattega grillplaadid, Dieetküpsetus, Ülevalt pöörlev grillplaat paniinide ja paksude roogade jaoks, Indikaatortuled, Soonega grill tervislikuks toiduvalmistamiseks ja rasva äravooluks.

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles