Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Techwood TCR-186 riisikeetja

Techwood TCR-186 riisikeetja
Pole laos
  • 33.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 11.33 €
Kaubamärgid Techwood
Kauba ID: 1463216
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Tehnoloogia erakordsete maitsete jaoks - Techwood TCR-186 riisikeetja.

Unustage riisi keetmise vaev ja keskenduge oma köögis ainulaadsete maitsete loomisele meie uue riisikeetja Techwood TCR-186 abil. See pole lihtsalt riisikeetja – see on tõeline tehnoloogiline revolutsioon gurmeeköögi austajatele. Avara 1,8-liitrise mahutiga pakub see mugavust ja mitmekülgsust maitsva ja koheva riisi valmistamisel, mis sobib suurepäraselt teie lemmikroogadega. Ükskõik, kas olete kirglik sushisõber või armastate Aasia köögi eksootilisi maitseid, meie riisikeetja muudab toiduvalmistamise lihtsamaks ja tõhusamaks kui kunagi varem.

Techwood/TCR-186/1

Ainulaadne disain, kõrge jõudlus

Techwood TCR-186 on elegantsi ja vastupidavuse kombinatsioon. Kvaliteetsest roostevabast terasest ja vastupidavast plastikust valmistatud riisipliit mitte ainult ei näe stiilne välja, vaid tagab ka pika kasutusea ja töökindluse. Ainulaadne lisand on plastikäärega klaasist kaas, mis võimaldab jälgida toiduvalmistamise protsessi kaant tõstmata. Lisaks muudavad mugavad käepidemed riisikeetja kasutamise praktiliseks ja hõlpsaks kaasaskandmiseks isegi siis, kui sisu on kuum.

Techwood/TCR-186/2

Mugavus ja intelligentsus ühes

Techwood TCR-186 on loodud teie mugavust silmas pidades. Valgustatud küpsetus- ja kuumutamisnäidikute abil saate alati teada, millises staadiumis on teie lemmikriis. Sisseehitatud automaatne väljalülitussüsteem tagab ohutuse ja säästab energiat, võimaldades südamerahuga keskenduda muule. Samuti saate spetsiaalse spaatli riisi hõlpsaks pealekandmiseks ja kausi õige koostisainete koguse täpseks mõõtmiseks. Hankige inspiratsiooni kulinaarsest inspiratsioonist ja usaldage Techwood TCR-186 riisikeetjat – sellest saab kindlasti teie köögis asendamatu abiline ja teie toidud saavad uue maitsemõõtme.

Techwood/TCR-186/3

Bränd. Techwood
Mudel TKR-186
Mahutavus 1,8 l
Toiteallikas 230 V~ 50 Hz
Lisafunktsioonid

Eemaldatav alumiiniumist paak
Klaasist kaas plastikäärega.
Väline korpus on valmistatud roostevabast terasest ja plastikust
Isoleeritud käepidemed
Valgustatud toiduvalmistamise ja kuumutamise indikaatorid.
Automaatne väljalülitamine
Pahtlilabida
Mõõtetops

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles